Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim senin kadar ben de kızıyorum ama mantık doğrultusunda ceza verebilirsin, öyle dağ başı falan olmaz...
ofis çalışanı olan seni işinden çıkarmak için hamallık yaptırabilirler mi?

Örnek yanlış ki oyunculara çim biç dersen o örnek olur. Ama ben vaz geçtim kadro dışı bırakmaktan sezon öncesi kampı adında bir kampa alacağım dersen oyuncuları istediğin işkence türünü yaparsın. Maç olur kros olur halterle kaldırma olur hepsi olur oyuncunun gelişimi için çünkü bunlar.

Valla kimse kusura bakmasın biz elden çıkaracağımız oyuncuları adeta çöp kutlusuna atmak istercesine linç edersek, kamp kadrosuna almazsak, ömründe göremeyeceği kontratları sunarsak Anadolu kulüpleri de Umut da Donk da sonuna kadar bizi soymaya çalışırlar. Yönetimler, teknik kadro ve taraftarlar bu durumdan mesuldür. Acı ama gerçek bu.

Arkadaş bu Umut Bulut iki sene önce çok koşuyor yedek kalmayı sorun etmiyor diye yere göğe sığdırılmıyor muydu? Veya Donk Kasımpaşa'da iken yeni Melo ancak bu olur denmiyor muydu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haber sanırım doğru Umut Bulut çok çalışarak formayı tekrar kapacağım demiş..Yönetimin a2 ye göndeririz restine galatasaraydan ayrılmayacam orayada gider çok çalışır formayı kaparım demş

Donk, Umut, Tarık, Olcan ve daha nice kadro dışı bıraktığımız her oyuncu, yetersiz demektir.
Eğer kalacağız diyorsa bu adamlar, günde 3 antrenman ayarlarsın, her biri 3 saatten bu adamlara ölesiye zorlu şartlarda antrenman yaptırırsın.
Profesyonel sözleşmeli futbolcun değil mi, istersen tarla saha da yapacak antrenmanı! Beğenmeyen de defolur gider. Ama işte yönetimde akıllı bir tane adam yok, kulübü düşünen bir tane adam yok ki. Bizim kadro dışında bıraktığımız gidip tatil yapıyor. Çıldırmak üzereyim.
Ben kadro dışı bıraktığım adama yemek bile vermem de, neyse. Şartlar bu, hadi gelmesin antrenmana. Ver bakalım 100 bin euro ceza kaçırdığı antrenman başına. UEFA, TFF ağzını bile açamaz.

Bizim taraftarda is yok,baskalari olsa yönetimi coktan indirmisti

Furkan kadar karakterli oyuncu almak lazım işte ..Kira dediler gitti satacaz dediler gitti Bilal vs karakterli oyuncu almak lazım..Şimdi bu Umut nasıl taraftarın önüne çıkacak

Eren'i almamızın tek espirisi Donk ve Umut'un gidecek olmasıydı şimdi neden salak gibi 4 milyon euro veriyoruz ? Eren'in sözleşmesi seneye bitmiyor mu ? Çeksenize resti eren zaten 1.8 milyon euro alıyor seneye de beleşe gidecek diye bunlar nasıl yönetici olmuş aklım almıyor.

levent nazifoğlu'na da gittikçe güvenim azalıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw takassız olduktan sonra ne işimiz var Eren ile. Gidelim Avrupadan taş gibi genç forvet getirelim 4 milyona. Hem yıllık ücreti de kesinlikle Eren'in istediğinden az olur. Güvenin şu scout ekibine biraz kardeşim. Adamlar hemen hemen hata yapmadılar transferde.

Haber sanırım doğru Umut Bulut çok çalışarak formayı tekrar kapacağım demiş..Yönetimin a2 ye göndeririz restine galatasaraydan ayrılmayacam orayada gider çok çalışır formayı kaparım demş
o a2 de bile forma kapamaz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu: "Çok yoğun bir kamp dönemi geçirdik Oyuncularımız iyi çalıştı yorucu oldu ama memnunuz"
Levent Nazifoğlu: "Ben 1996-1999 yılları arasında GS'de bu görevi yaptım. Sonra Bulgaristan’da bir futbol takımı aldım başkanlığını yaptım."
Levent Nazifoğlu: "Birkaç sponsor ile görüşülüyor. Söylenen meblağlar yanlış, gayet iyi fiyatlar önerilmiş. Sayın başkan ilgileniyor."
Levent Nazifoğlu: "Galatasaray’ın kaptanları istedi, Riekerink hoca oldu deniyor. Bu çok saçma."
Levent Nazifoğlu: "Riekerink Türkiye’de en büyük problem olan çalışma sistemlerinde çok bilgili. Futbolcular tam bir kolej havasında."

Levent Nazifoğlu: "Eren Derdiyok transferi bitti diyebiliriz, ufak tefek bazı şeyler var. Herhalde Eren yarın parçalı giyecek."
Levent Nazifoğlu: "Eren Derdiyok transferinde 6 milyon Euro gibi yüksek bir maliyet söz konusu değil."

Yaw takassız olduktan sonra ne işimiz var Eren ile. Gidelim Avrupadan taş gibi genç forvet getirelim 4 milyona. Hem yıllık ücreti de kesinlikle Eren'in istediğinden az olur. Güvenin şu scout ekibine biraz kardeşim. Adamlar hemen hemen hata yapmadılar transferde.

Scout ekibi transfer mi yaptı da doğru veya hatalı transfer yapacak :D
Onların var olma nedeni bile belli değil. Ha yapmasınlar da, en son Bülent Tulun Salih'i scout ekibinin Mancini'ye önerdiğini gündeme o dönem öyle geldiğini söylemişti :)
Ontivero'yu da Scout ekibi şefi ile Mancini birlikte izleyip beğenmiş :D

Levent Nazifoğlu: "Eren Derdiyok ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt