Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde pek koymam. O islerden pollyanna Sergen kardesimiz sorumlu ama iste harcanan paralar ile alabilecegimiz adamlardan ornek verdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nerelerdesin sen köftehor? :red:

Normalde pek koymam. O islerden pollyanna Sergen kardesimiz sorumlu ama iste harcanan paralar ile alabilecegimiz adamlardan ornek verdim

Ozellikle sana yazmadm genel konuştum size üzülüyorum..Hevesleriniz kursaginizda kalacak

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama gerçekten Podolski'yi satıp iyi bir forvet almamız lazım

Muslera'yı satıp Neuer'i almak lazım.

Takımı komple satsak Dursun yine gider Eren'i alır. Kafa yormayın boşuna :D

Ama gerçekten Podolski'yi satıp iyi bir forvet almamız lazım
Taktı adam satacak Podolskiyi mis gibi topçu ne istiyosun adamdan iki kanatta da forvrtte de oynuyo geçen sene Poldi olmasa kümede kalma savaşı verirdik ziraati falan da alamazdık kolay harcıyosunuz adamları Poldiyi satsak bile o parayla gider muhammet demiri falan alırız zaten saçmalamaya gerek yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren'in maliyetini Jem'in fesih bedeli ile birlikte KAP'a bildirsinler de 2 kere tepki olmasın.

Valla beyler kimi satiyorsaniz satin ama Poldiye dokunmayin. Eger cezamiz 2 sene degilse Poldi reis yuzunden.

Adam kac kez bok cukurunden cikartti bizi

Barzagli-arbeloa-diarra(leiva)-bas dost bizi net sampiyon yapardi ulan serdar eren'e verilen parayla cok rahat kurulurdu bu kadro gelde cildirma

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt