Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde hepimizin unuttugu birsey var.Bizim maaslari belli bir seviyenin altina cekmemiz lazim ama ne bir indirim nede oyuncu sattik.

Bu yonetimle zaten mumkun degil onun icin simdiden +1 hayirli olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

6 yıldan beri hiç ceza almadım çapsızlar yüzünden bi gün alabilirim istek küfürlerinizi yollayabilirsiniz

FC Dallas'ın profesyonel futbolcusu Fabian Andres Castillo Sanchez'in,Kulübümüze transferi konusunda futbolcu, Kulübü ve Major League Soccer ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

Trabzon

Fener transferleri erken bitirdi (SL yüzünden), Trabzon da rezil sezon sonrasi kadroyu yeniledi; oyuncularin kalitesini tartismiyorum bu arada

Besiktas la birlikte biz baya geride kaldik (yetersiz bölgelere transfer yapilmasina bakarsak)

trabzon hersene yeniliyor o şehirden hiçbişey olmaz

Eskiden duşa girince kapa transfer bildirdiğimiz bir renktaşımız vardı o arkadaşımız bu aralar duştan çıkmamalı

Fener transferleri erken bitirdi (SL yüzünden), Trabzon da rezil sezon sonrasi kadroyu yeniledi; oyuncularin kalitesini tartismiyorum bu arada

Besiktas la birlikte biz baya geride kaldik (yetersiz bölgelere transfer yapilmasina bakarsak)

biz yine sadece lig oynayacağız fakat tinercilerin kadrosu sosa gomez yokken leş ötesi oldu.
Bu şekilde çıkarlarsa eğer facia bir sezon yaşarlar bizim gibi olurlar gerçekten.

bende yakın bi tarihe kadar içerdeydim reis hiç denk gelmedik. neden yattın tam olarak

Serdar transferindeki komisyon son damlaydi. Dayanamadim bastim kufuru. Ne yalan soyleyeyim tekrar iceri girme ihtimalim cok yuksek. 2 ayda hic birsey degismez mi yaw?!

Yuhhhh yani

Aziz bile Van Der Weil , Skrtl falan takiliyor

Biz ise Eren , Serdar , Tolga , Emrah

Yabanci neden almiyoruz?! Cunku anca yerlileri alabilmeye becerileri yetiyor. Onda da yagsiz sokup cikariyorlar zaten. Yani elde var sifir...

Son düzenleme:
Serdar transferindeki komisyon son damlaydi. Dayanamadim bastim kufuru. Ne yalan soyleyeyim tekrar iceri girme ihtimalim cok yuksek. 2 ayda hic birsey degismez mi yaw?!

Yuhhhh yani

Aziz bile Van Der Weil , Skrtl falan takiliyor

Biz ise Eren , Serdar , Tolga , Emrah

Yabanci neden almiyoruz?! Cunku anca yerlileri alabilneye becerileri yetiyor. Onda da yagsiz sokup cikariyorlar zaten. Yani elde var sifir...

volkan inanki hislerimize tercüman oldun.
Ulan sattın alex tellesi 6.5 milyona ver 8 milyon taş gibi forvet alırsın ama yok...Beyinlerini sevdiklerim neyse bu sezon son seneleri takım olası başarısızlıkta fatura direk dursuna çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt