Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni kazık tolga ciğerci, bu oyuncu son derece kazma,kendi takımında bile oynayamıyor ve 2 milyon euro bonservis ödenecek kendine ,menejerine ödenen paralar hak getire... soygun varrrrrrr............

Nazifoglu'nun demesine gerek yok biz biliyorduk zaten 1 forvet alinacagini

Bizim kulüpte dil bilen adam yok galiba Edirne disina cikmaya korkuyorlar. Keltosu soylemiyorum bile adam transfer ayagina 3 ay tatil yapti İtalyancasini sadece Milano'da pizza soylemek icin kullaniyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıza Çalımbay: "Eren gitti, Umud ve Donk maddi nedenlerden dolayı bize gelmeyecekler." (A Spor)

Bizim kulüpte dil bilen adam yok galiba Edirne disina cikmaya korkuyorlar. Keltosu soylemiyorum bile adam transfer ayagina 3 ay tatil yapti İtalyancasini sadece Milano'da pizza soylemek icin kullaniyor

Galatasaray kulübünden bahsediyoruz. Hiç olmadı Fransızca'yı şakır şakır konuşur bizimkiler.

Aldığımız oyuncular serdar aziz, eren derdiyok ,emrah başsan büyük ihtamal son transfer tolga ciğerci hepside uçuk fiyat ve türk oyuncu yaşasın komisyon ölsün taraftar

Galatasaray kulübünden bahsediyoruz. Hiç olmadı Fransızca'yı şakır şakır konuşur bizimkiler.
Konusur(du) liselilerin hepsi moruk oldugu icin evinden disari cikamiyorlar ha oy atmaya geliyorlar hakkini yemeyelim ondada 35 milyonluk taraftari olan kulübün gelecegini belirliyorlar

zaten maasini biz ödüyoruz diye Umut u takima geri almazlar umarim

Ulan takasta bizim çöpler gitmiyorsa Eren'e ne gerek var ?
4 milyona hem daha genç hemde yıllık ücreti daha az olan scout transferi yapılabilir.
ABV !
Böyle şerefsiz yönetim futbol tarihinde yok !

ulan umut senelerce bu kulübün ekmeginni yedin cok paralar kazandin yetersiz oldugun halde.
simdi bukadar zorluklar cikariyor.

Sabriyi affettik ilk 5 e giremedik umut da affedilirse bu sene küme düşmeye oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt