Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsor da yok formaların lansmanı bile bok gibi oldu kombine desen 2 bin satılmış neyse yav ben yatıyorum Allah herkese sabır versin..

İnşallah Hamitle birlikte sömürürler o paraları. Umutta Olcanda Tarıkta gitmesin sömürsünler lan bu kerizleri sonuna kadar batalım anasını satıyım yeter artık en azından başarı zamanı ortaya çıkan bu lanet olası varlıklardan kurtuluruz

ABV Dursun. Bütün beş para etmez yerlileri takıma doldurdun utanmaz arlanmaz herif. İş bilmez kebapçı kardeşini takıma getirdin. Para yok diyorsun Serdar'a 4,5 vermeyi biliyorsun, Eren'in anlaşması daha kabul edilebilir olsa da 4m para verme bari 6 ay sonra bonservisi için görüşebileceğin adamla git Niasse'yi falan kirala en azından para cebinde kalır. Sanki Eren bizi şampiyon yapacak birader senin aklına zihnine mantığına tüküreyim. Küfretmemek için zor tutuyorum hakikaten suratına sıçsan yarabbi şükür diyecek bir karaktersizsin, arazileri peşkeş çekmeye gelmiş hırsız.

Kronik sakat Tolga'yi 4 yil kontrat ile kulübe baglamak hangi gerizekalinin basinin altindan cikiyor cok merak ediyorum.

Spor salonuna Hamit'e arkadas ariyoruz, ne kadar duyarli ne kadar anlayisli bir kulübüz cok gururlandim simdi.

bu adamı ben merak ediyorum gercektn hamit gkadar ileri derece sakatmı

bazıları cok övüyor eskiye göre toparladı kendini filan diyor

ben asıl temposunu presini merak ediyorum nasıl diye

yalan olmasın 1 kez izlemiştim monchengladbach şikeciler macında begenmistim iş yapar demiştim

Şu Leiva gelmez diye baya korkuyorum , sonra Tolga'yı aldık , Hamit de var derler yemin ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@die_Ferse

Nochmal deutlich:*#Cigerci-Wechsel noch nicht perfekt!#Hertha*und dem Spieler liegen bisher nur ein Angebot von@GalatasaraySK*vor.

Transfer daha kesin olarak bitmedi diyor. Hertha ve Tolga teklifi degerlendiriyormus.

Tolga & Niasse yi alir bunlar. Keske Diarra da gelse.

leiva,eren ve tolga iyi oldu.denayer ve niasse de gelse bari.

bu adamı ben merak ediyorum gercektn hamit gkadar ileri derece sakatmı

bazıları cok övüyor eskiye göre toparladı kendini filan diyor

ben asıl temposunu presini merak ediyorum nasıl diye

yalan olmasın 1 kez izlemiştim monchengladbach şikeciler macında begenmistim iş yapar demiştim

Temposu iyi, ne Selcuk ne de Hamit kadar hantal degil ama buna güvenilip yola cikilmaz.

Tarz olarak daha cok Selcuk'a benzeyen bir eleman, yani Selcuk'un partneri degil de ancak onun yedegi olur Tolga. Bir nevi bizim Dzemaili gibi Selcukla partner olmalarina imkan yok. Gladbach da kiralik oynadigi dönemde taraftarlar korkuyordu bunun bonservisini alacaklar diye. Berlin de zaten ya tutarsa diye transfer etmisti, ki tutmadi.

Bu Eren Kasımpaşa'daki o sakatlıktan başka hep böyle ciddi sakatlıkları var mıydı ? Yani hep denen müzmin sakat mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leiva'yi alabilecegimizi düsünmüyorum, daha dogrusu Dursun denen o hainin alabilecegini düsünmüyorum. Keske gelse ama zor.

Zaten Klopp backup olarak düsünüyormus, iyi bir teklif gelmedigi sürece yollamazlar bence.

Tolga Ciğerci Sakatlık Geçmişi

e281fd00e5693d031f8877e5b63fee16.jpg

Son düzenleme:
Cigercinin 6-7 macini izledim,mac icinde vay be diyorsun sonra yarim saat adini duymuyorsun,bir kalite var ama devamlilik pek yok ama yeni jempk diyenler net futbol cahilidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt