Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niasseyi keşke alsalar cünkü tek forvet imkanı yok yetmez bizi seri bir forvette lazım ama bugun nazifoglu baska forvet alınmayacak gibi dedi galiba

diarranın o 10milyonluk borcu cok basa bela anca çinliler öder onu bence

Keşke Niasse'yi alsalar , almazlar artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eger Diarra Cin e falan gitmek istemiyorsa bize gelir, Nazifoglu da kontrat sartlari bize uygun falan demis. Niasse de bence alinmali yoksa tum sezon Eren ile gitmez. Ama bencede bir forvet transferi daha yapmaz bunlar.

Bu Eren Kasımpaşa'daki o sakatlıktan başka hep böyle ciddi sakatlıkları var mıydı ? Yani hep denen müzmin sakat mı

Hayır. O sakatlıktan sonra harika bir dönüş yaptı zaten. Beklenenden daha iyi döndü.

Baris özbek'in bir üst versiyonu oda Bundesliga'da oynadigi icin

Bizde rotasyonda is yapar sakatlanmazsa

Temposu iyi, ne Selcuk ne de Hamit kadar hantal degil ama buna güvenilip yola cikilmaz.

Tarz olarak daha cok Selcuk'a benzeyen bir eleman, yani Selcuk'un partneri degil de ancak onun yedegi olur Tolga. Bir nevi bizim Dzemaili gibi Selcukla partner olmalarina imkan yok. Gladbach da kiralik oynadigi dönemde taraftarlar korkuyordu bunun bonservisini alacaklar diye. Berlin de zaten ya tutarsa diye transfer etmisti, ki tutmadi.

anladım
valla sakatlık olayını iyi bilmiyorum ama açıkçası kargaların ucuza aldgı olcay kerim oguzhan gibilerin katkısının yarısını versin ben şahsen laf etmem

cünkü 2.5milyon alıp kıcını bile kaldıramayan dzemaili ve hamit gibi 2 öküz var

Beyler bizim Yönetim ülkücü extrem sağcı Irkçı lar dan mı kurulu, ne dir ?

Sırf Türk Oyuncu alınıyor ?!?!?!

ciğerci ne dir Lan...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

benım mesajlar yıne sılınmıs parcalı uyeye dusmusum hangı über başlıgı sildirdiniz arkadaşlar bin küsür mesaj gitmiş

Beyler bizim Yönetim ülkücü extrem sağcı Irkçı lar dan mı kurulu, ne dir ?

Sırf Türk Oyuncu alınıyor ?!?!?!

ciğerci ne dir Lan...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Ya yabancı dilleri yok ya da yabancı sınırının kalktığından haberleri. Başka bir ihtimal düşünemiyorum.

Genel Kurulunda bi ihtiyar 'Yabanci hoca ne diyecek ki' diye sacmalayip kücük düsürmüstü yabancilari..

Kim di o? :D

Son düzenleme:
Şu Leiva gelmez diye baya korkuyorum , sonra Tolga'yı aldık , Hamit de var derler yemin ederim.

Hadi Yıldız yerine Eren geldi... Eyvallah
Ama gerçekten Leiva yerine sırf Tolgay gelirse, geçmiş olsun derim - Sezon başlamadan biter.

Ama öyle aptallık yapmazlar herhalde

bu eren derdiyok adlı herıfı bu takıma getırenınde allah bin................

bütün bu olumsuz mesajlar erenden çok bi forvet daha alıcaz demedikleri için de mi?konuşacağımıza baskı yaparsak alırlar.

Genel Kurulunda bi ihtiyar 'Yabanci hoca ne diyecek ki' diye sacmalayip kücük düsürmüstü yabancilari..

Kim di o? :D

mal malak bir şeydi hatta sakaryaspordan filan bahsetmişti allah kuran çarpsın orda tesislere yakın köftecide filan otururlarmış onları anlattı adamcağız...

Dahada güzel bir şey dedi pomolskimi nedir bir oyuncu var melodan daha kötü agresif her maç kırımızı kart görmeye oynuyor falan filan ....Başka yerde olsa oynatmazlarmış....

Tolganin yabanci önliberoyla ne alakasi var onu anlamadim,tolga gelse bile takimda klasik önlibero yok

Evren Göz ‏@evrengoz 10 sa.10 saat önce
Eren Derdiyok; Takassız 4M Euro. Maaş 2M Euro. Umut, Salih, Donk gitmek istemiyor. Rıza hoca istese de Kasımpaşa'ya yıllık ücretler fazla.

Umut, Donk ve Salih'in yıllık ücretlerini Galatasaray karşılamak istemedi. Son turda anlaşmazsa sağlanırsa transfer takassız gerçekleşir.

Lucas Leiva'da şu an sıkıntı yok. O da kısa sürede açıklanır.

Riekerink sol bek transferinden vazgeçip sağ bek istedi. Linnes'i sol bekte de kullanırım dedi. Yönetim bu bölge için çalışmalara başladı.

Evren Göz ‏@evrengoz 4 sa.4 saat önce
Eren Derdiyok Cuma günü 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt