Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haklısın renktaş medyaya yem atılıyor bizde 3-5 gün yorum yapıyoruz. Lucas gelmeyebilir hatta iyi bir yabancı oyuncu almayı beceremezler.
Gelecek deniyor ama adam sakat olmasina ragmen hazirlik macina gidip yedek klubesinden takip ediyor ilginc geldi bana

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunku yazisini gormen lazimdi bunlarin arkadas grubu varmis forumun en iyi futbol bilen adami bilr bizimle 3 dakika futbol konusamaz diyordu tam bir rahatsiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okudum simdi mal mal konusup durmus. Idiot herif Alonso-Bernat'i elestirip ayni cümlede Bayern taraftari olarak van der Wiel'i övüyor. Buna asil Bayern taraftarlari bir tarafiyla güler. Birde Kjaer'i övmüs, Bundesliga dan tekme tokat kovulan adam.

Birde Emre Mor sadece hizli demis :D

He diyip gecelim bakalim.

Hakli oldugu bir konu var o da evlatcilik

Arkadaşlar orkanı ben de çok severim lakin inşallah almayız...Antep bursa kayseri gibi attığı kazıklarla meşhur bir anadolu kulübü..Öyle olcan+tarık+1 milyona bu adamı vermezler herif daha 20 yaşında.. En az 5-6 milyon € veririz yazın bir kenara sırf bu yüzden gelmesini istemiyorum..Ayrıca podolski-sinan-brumadan biri yedek kalacak daha geride emrahla çöp yasin var.. orkan kupadan kupaya oynar

Tolga ciğerci ise denildiği gibi 2 civarına alınabilecekse alalım.. Yeni jpk olur laflarına kanmayın bakın almanyadan gelen adamlara tolgay(sakattlanana kadar çok iyi oynadı - mehmet ekici-eren derdiyok hepsi bizim ligin üstünde adamlar..

Şu çapsızlar hayırlısıyla leivayı veya lassı bir açıklasa rahatşayacağım ya

Bu Chelsea de bir degisik ya.

Drogba'nin yerini doldurmak icin Lukaku'yu aldilar.
Sonra Lukaku'yu yollayip yerine Costa ve yine Drogba'yi aldilar.
Simdi de Costa'yi yollayip Lukaku'yu almak istiyorlar yine.

Döngüye bak.

Bana futbol bilgin mükemmel, analizci ol diyen sizlerdiniz. Nickime de bunu yapanda sizdiniz. Adminin biri bana hakaret etti. Güldüm gectim. Benimle futbol konusacak futbol bilgisinin oldugunu düsünmesi bile komedi. Bizim Bayern ve futbol konustugumuz bir arkadas grubumuz var. Bu forumda futbolu en iyi bilen üye, bizimle 3dk futbol konusamaz. (Alonso, Bernat ve ispanyol ajanini, yani cöpleri koruyacak kadar futboldan uzak. Bayern taraftari arasinda bir anket yapsak, yüzde 90 bu 3lüden nefret eder. Yüzde 10luk kisimda futboldan fazla anlamayanlar.) Ciddiye bile almamistim.Forum berbat seviyede. Antudan bile kötü. Adminler mesaj sayisi ve aktliflik artsin diye trollere izin verdiginden beri forumdaki iyi üyeler kaciyor.

MİA SAN MİA

yeni yeni şeyler farkediyorum. maden gibi kazdıkça dökülüyor. reis Hakan Delikanli boyutunu buyuttuğum kısımda sana demiş sanki?
aranızda geçmeişten gelen bi husumet varsa buradan adam toplayıp munıhe giderim bir mesajına bakar.aklında olsun

Döngüye bak.

ManU'nun 4 yıl önce Pogbayı 800 bin'e satıp, şimdi 100 milyon teklif etmesi? :)

yeni yeni şeyler farkediyorum. maden gibi kazdıkça dökülüyor. reis @Hakan Delikanli boyutunu buyuttuğum kısımda sana demiş sanki?
aranızda geçmeişten gelen bi husumet varsa buradan adam toplayıp munıhe giderim bir mesajına bakar.aklında olsun
eyv reis ama münih'e adam toplamadan önce yiyorsa ciksin karsima da 3dk icinde futbolu unutturayim suna

Lan Bayan Münih forumumu lan burasi. Guardiola misin nesin git

Moderatör tarafında düzenlendi:
yeni yeni şeyler farkediyorum. maden gibi kazdıkça dökülüyor. reis @Hakan Delikanli boyutunu buyuttuğum kısımda sana demiş sanki?

Münih de degil yanlis hatirlamiyorsam Danimarka da yasiyordu kendisi.

@evrenmanchester

Galatasaray Leiva yi aldik dien adamlar nie lass diarra ya yuklenir ?

Adam hakli beyler

tabi leiva'ya bonserviste verilecek ama lass muhakkak imza parasıda ister.

ikisinden biri gelir inş.
Leiva 3 bonservis 3 kendisine 2 yıllık 9 milyon euro
Diarra bonservis yok 5 kendisine 2 yıllık 10 milyon euro
Kop gel kara oğlan :D (Leivaya da fitim tercihen Diarra)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Döngüye bak.

Para var aga para. Adamlar yanlis yapsa bile hemen parayi basip yenisini aliyorlar. Bozde
Oyle mi?!

Yanlis transfer yaptigib an onu en az 3-4 sene izlemek zorundasin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Münih de degil yanlis hatirlamiyorsam Danimarka da yasiyordu kendisi.

münihte hakanla buluscaz renkdaş buluşma merkezi orası (hakan orada yaşamıyor olabilir orası sembolük bi harekat noktası)
buradan kamyonlarla geliriz hakanı ve gönüldaşları alır danimarkaya geçeriz. katılmak isteyen arkdaşlar önümüzdeki salı gününe kadar mustafa günel beyle irtibata geçebilir.
unutmadan operasyon code :" Perke Rahatsız mısın Olm Sen"

kodu unutmayın beyler birbirimizi tanımamız ve araya yabancıların karısmaması için önemli. neyse son hazırlıklar için çıkmak durumundayım.

Kim yahu o? Daha önce ciddiyim hic görmedim forumda, birden cikmis ahkam kesiyor idiot herif.. Isim mi degistirdi?

Berke Tufan mi neydi ismi. Zaten burada Galatasaray dan cok Münihi konusuyordu hep, bu yüzden de ismini Perke Guardiola yapmisti adminlerden biri.

Futbol Arena
Futbol Arena‏ @futbolarena

Hakkarispor'un Nijerya'dan transfer ettiği Osita Gift : "Buraya gelmekten mutluyum. Hakkari dağlarını çok sevdim ve çok beğendim."

İyi transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt