Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Co79EwOWAAAyIRr.jpg

Bende bundan sonra Barca'lıyım. Dursun sağ beke/orta sahaya oyuncu alacak mı? Forvet alacak mı derdi yok. Temiz her maç kazanma garantili. Tavsiye ederim. :D

aynen renktaş gerçekten takım kazanıyor transfer yapıyor diye tutuyorlar. bakalım olur da bayern batarsa "hüloooğğğ yaşasın dortmund" diyebilirler.

eren,leiva,tolga:hat:

Son düzenleme:
Olcan > Bursa
Umut > Kasimpasa
Donk > Kasimpasa
Dzemaili > Bologna

Keske boyle olsa :D

aynen böyle olacak gibi +tarık bide.salih dursun da sağ bek gelirse gidici gibi gözüküyor.tabi bunların gidip geleceklerin maaşş bütçesi 65 i aşmazsa.zira bunların maaşlarının belli miktarını biz öderiz.artı gelenlerle sınırı aşmamak lazım.o yüzden gitmesi gerekenler gitmeden açıklanamıyor transferler.

Anna Bulut: "Esas 'komik' olan bu yalan haber..."

Co8AHw1WgAUe2w9.jpg

2 ay önce zaten ben Galatasarayı bıraktım yeaa bu forumda iki dakika durmam diyen bir hırb 2 ay sonra gelip vakit ayırmam dediği Galatasaray forumunda yarım saatte yazılacak yazı yazıyor üstüne hala laga luga.

Az adam ol da lafının arkasında durup ebenin şeyine doğru yola çık, bir de futboldan anladığını iddaa etmez mi kahkaha attım :asd:

Bu mod değilmiydi yav. Berke Tufandi sanirim. 2 ay öncede böyle dediyse bir ruh hastaliği var zannedersem. Birakiyorsan da birak Niye bunu söylüyorsun. alti üstü sanal forum burasi.:D

Biliydim boyle olacagini verilen ismin anlayamaz anlamini gotu kalkacak diye aha da kalkmis.

3 dakika tartisamazmis ayip ya vallahi ayip hic bekllemiyordum bu tarz bir cikis gercekten . Senin agzindan gik sesi cikmadan 3 dakika boyunca * ustune ********************* edebilecek kapasitede adamlar var burada. Az ayaklariniz yere bassin cok biliyorsan git gazete yazargi yapin, fotomac en uygun yer bhol bol ego tatmin edebileceginiz yer. İqsu iki haneli adamlar ize o zevki verir merak etmeyin.

Eski bir forum gorevlisi olara bu mesaj hepinize gelsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt