Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Üstel ‏@aziz_ustell · 9 Min.Vor 9 Minuten

Lucas Levi ve Eren GS'da. Eren Cuma günü yurt dışından gelip söz imzalayacak; Lucas'ın sağlık raporu bekleniyor. BABA SPOR

O değil de sneijdere 2milyon ceza verildiği falan konuşuluyodu ne oldu yalan mı oldu o?

Hazar Büyüka

@hazar_buyuka

Tolga Cigerci cok tempolu, tam bir box to box orta saha oyuncusu. Galatasaray'a cok fayda saglar.

Tolga Cigerci transfer olupta Selcuk'u keserse kimse sasirmisin. Turkiye'de kosu mesafesinde yeni rekor gelebilir. Yeterki fit olsun.

Yabanci siniri degisti ama oyle veya boyle kadroda 14 Turk oyuncu mecburiyeti var bizdekilerinde kalitesi zaten belli.

Selçuk ile yan yana oynarlar.

Selçuk'u kesmesi için Leiva falan gelmesi lazım.

Halbuki yönetim Ciğeri alıp transferi kapatacak bence orta sahaya.

Bu arada Tolga çok şişiriliyor. Linnes alındığında da aynı şişirme vardı. Fazla ümitlenmeyin. Elemanın bir hüneri yok.

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell · 9 Min.Vor 9 Minuten

Lucas Levi ve Eren GS'da. Eren Cuma günü yurt dışından gelip söz imzalayacak; Lucas'ın sağlık raporu bekleniyor. BABA SPOR

Ya artık kafadan sallıyorlar daha geçen gün sağlık raporundan sonra liverpool ile para konusunda anlaşmadılar mı geçen gün niasse, dost , leiva dediler 3 transferden 1 ini zar zor bildiler :D :D

@10Goeki

Hertha Berlin Tolga Cigerci´nin Galatasaray´a transfer olmasini kesin gözüyle bakiyor. Espanyol´dan Papkouli Diop icin teklifte bulundular.

Selçuk ile yan yana oynarlar.

Selçuk'u kesmesi için Leiva falan gelmesi lazım.

Halbuki yönetim Ciğeri alıp transferi kapatacak bence orta sahaya.

Bu arada Tolga çok şişiriliyor. Linnes alındığında da aynı şişirme vardı. Fazla ümitlenmeyin. Elemanın bir hüneri yok.

O kadar sakatlanan birini riekerink ilk 11 de düşüneceğini sanmıyorum alex song'u veto ettiyse demek ki ciğerci ön libero gibi değil dzemalli yerine gelecek gibi geliyor tek ciğerci olursa o bölge de bi ağır sakatlıkta bütün sezon başlamadan heba olur :oley:

Aziz ile gökmen i eşek ipsin transfer kap a düşse öyle söylerler anca bir bok bildikleri yok senin benim gibi yorum yapıyor işte boş adamlar nefret ediyorum..

O kadar sakatlanan birini riekerink ilk 11 de düşüneceğini sanmıyorum alex song'u veto ettiyse demek ki ciğerci ön libero gibi değil dzemalli yerine gelecek gibi geliyor tek ciğerci olursa o bölge de bi ağır sakatlıkta bütün sezon başlamadan heba olur :oley:

içimizde çözeceğiz.

O bölgede oynayabilen Hamit var, Donk var, zorlarsan Ched var. geçen sezon sabriyi bile o bölgede deneyelim diyen vardı.

Hiç olmadı Dursunla kardeşi var.

Sorun yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt