Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılan Umut Bulut, son günlerde hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili şöyle konuştu; “Çok abartılı haberler yapılıyor. Bunun için gerçekten üzgünüm. Transfer konusunda net bir şey yok.”

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu gündeme dair tüm sorulara Radyospor'da Özgür Sancar'a cevapladı...

1-2 eksiğimiz olursa transfer yapabiliriz!

''Transfer ve takım anlamında isteğimiz yönde gidiyor. Sezona başlarken, büyük ölçüde transferlerimizi tamamladık. Şuanda da birkaç ufak eksik hariç tamamız. Şamil, Deniz ve Emre dışında sıkıntımız gözükmüyor. 1-2 eksiğimiz olursa transfer yapabiliriz!''

Dzsudzsák'a teklifler var, istediğimiz rakam olmazsa Bursa'da devam edecek!

''Dzsudzsák'ın durumu henüz netleşmedi, ciddi teklifler var. Rakamda anlaşabilirsek gidecek ancak istediğimiz rakamı bulamazsak bizimle Bursa'da devam edecek. Sadece Avrupa değil, farklı yerlerden de teklifler var. 3 tarafın da mutabık olması gerek ki transferi gerçekleşsin.''

Yönetimle, başkanımızla ve taraftarla aramız çok iyi!

''Bursaspor'un kendine has farklı bir karakteri var. Kolay bir yer değil ancak, şükürler olsun iyi çalışıyoruz. Yönetimle ve taraftarla bir sıkıntımız problemimiz yok diyebilirim. Sonuçlar da inşallah yardımcı olur! İlk hedef ilk 5'i yakalamak ancak, altyapıdan gelen oyuncularımızı daha uzun süreli kadromuza dahil edebilmek hedeflerimiz arasında. Borcu sıfırlamak da tabiki önemli. Bana uzak olan konular tabiki ama yönetimimiz 2 sene içerisinde bu şekilde çalışırsa çok iyi yerlere gelecek. Bursaspor için bu yönetimimiz, başkanımız büyük şans!''

Serdar Aziz, bence Galatasaray'da başarılı olacaktır!

''Serdar bence başarılı olur, yarınlarda milli takım içinde büyük kazanç olacak. Uzun bir sakatlıktan sonra Galatasaray'da forma giydi. Ama gittikçe ilerleyen günlerde, aylarda düzelecektir iyi olacaktır Serdar. Teknik anlamda da iyi, hava hakimiyeti de var''

Olcan'ı istiyoruz, görüşmeler devam ediyor! Umut konusunda ise bir teklifimiz yok!

''Olcan ile ilgili bir düşüncemiz var. Emre ile ilgili sakatlığı sonrası, Olcan ile ilgili düşüncelerimiz var. Sağ açık, sol açık, sol bek gibi farklı mevkiilerde oynuyor. Karakteri sağlam, kendini her anlamda sahaya veren bir oyuncu. Yönetimimiz görüşüyor, en kısa sürede hallolursa iyi olacak. Umut konusunda ise bir eksiğimiz yok, herşeyiyle takımı için mücaadele eden bir oyuncu, Galatasaray'dan bu şekilde ayrıldığı için üzüldüm.''

Özgür Sancar - Ajansspor

Olcanı bedava vermeyin sakın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga'yi cok abarttiniz. Neymis Selcuku kesermis. Ben de Selcuk'u yetersiz buluyorum ama kusura bakmayin NAH keser.

Bu cocuk bir baska be... bruma'yi izlemek gercekten cok buyuk bir keyif, terim yollanmasaydi su an cok daha ilerde olurdu.

Bruma ve sinan haric takimda beni heyecanlandiran oyuncu da yok zaten.

Bruma'nin 2 yil sozlesmesi kaldi, yani en kisa zamanda sozlesmesini uzatip 30m serbest kalma maddesi konulmali, yoksa sene sonu 7-8'e gider.

Eger sakatlik yasamazsa podolski sneijder ve eren ile birlikte takima cok sey katacak, son vuruslarini da gelistirmis bizim kara oglan, hep plase vuruslari yapiyo :D

Yok mu lan bir haber?

Aciklasinlarda ona gore hazirlayalim kendimizi.

Leiva olsun bari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu gidişle Leiva gelmez. Selçukta otomatik olarak kesilmemiş olur.

selçuk'u bu takımdan kesicek adamları yazıyorum;

pogba,matuidi,iniesta,kroos,thiago.. ve birkaç tane daha top-class midfielders.

Bu gidişle Leiva gelmez. Selçukta otomatik olarak kesilmemiş olur.

İstersen dünyanın en iyi forvetini getir ya da kanat oyuncularını getir geçen seneden farkımız olmaz DOS olmazsa geçen sene gol atma bakımından ligi 2 nci bitirdik üstüne forvetsizdik bu sene de aynı mevki eksik kalırsa gene çok gol atarız ama üstüne çok da gol yeriz kısacası her maç hücum hattı ile defans hattı arası 60 m boşluk olur otobana döneriz manu maçının 2 nci yarısından sonra Leivayı en geç yarına bitirirler :D :D

Son dönemde dikkat ediyorum da bazi üyeler nah,serefsiz,köpek gibi hakaret iceren kelimeler kullaniyorlar,yasak degil mi ?

Kendisi ile ayni görüste olmayanlara Beyinsizler yazanlar bile var

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılan Umut Bulut, son günlerde hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili şöyle konuştu; “Çok abartılı haberler yapılıyor. Bunun için gerçekten üzgünüm. Transfer konusunda net bir şey yok.”
Rızık der bikaç hafta sonra umut biz seni anladık artık

Babasının vefatından sonra çok üzülmüştüm o günden bu yana hiç laf etmemiştim ama umut gerçekten dayanamıyorum artık sen de karakterli değilmişsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt