Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roberto martinez belçika milli takımı hocası olmuş

Salak getir klinsman sana her sene yarı final oynatsın dandik amerika milli takımına adam şahane futbol oynatıyor...
Roberto Martinez altın jenerasyonun içine edicek bir isim ... umarım yanılırım ama yanlıs tercih.

Şöyle sağlam bir duyum gelse de keyfimiz iyice katlansa?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek eğlence fenevbahce
we αre тнe вeѕт ‏@wesleyavda 3 dk.3 dakika önce
Senin Yıldız sayın kadar gol yediğin statta biz Real Madridden Super Kupayı aldık

Çok sakar ya ,serdar' a çok laf edenlerden biriyim ama yine Serdar bundan iyidir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar'a para konusu hariç çok laf yapılmaz bonservis olarak biraz aşağı gelseydi on numara olurdu ama oyun olarak zaten sakat olmadığı zaman yüreğini koyan bir adam hava topların da da etkili bize bu sene baya faydası olacaktır sağ ve sol ayağını da kullanabiliyor bir çok güzel yönü var tek olumsuz yönü ise bonservisi :oley:

Serdar'a para konusu hariç çok laf yapılmaz bonservis olarak biraz aşağı gelseydi on numara olurdu ama oyun olarak zaten sakat olmadığı zaman yüreğini koyan bir adam hava topların da da etkili bize bu sene baya faydası olacaktır sağ ve sol ayağını da kullanabiliyor bir çok güzel yönü var tek olumsuz yönü ise bonservisi :oley:

Zaten bonservisine istinaden dedim ben de :)

Oda sağlık olsun ya :D iyi top oynasın zaten verilen parayı unutturur bence.

Serdar bana göre kjaer ve neudstaider den daha iyi oyuncu skrtel ayrı bir boyut ona lafım yok ama kajer dem iyi geçen sene shaktar maçında maymun olmuştu kjaer

Co9vE4nXEAAZ9Kl.jpg:large

:D :D

Son düzenleme:
Yarin KAP aciklamasi gelir insallah.

Bu sene en büyük transferi biz yaptık inşallah

Bruma :) temposunu ve ritmini yükseldimi ilerki haftalarda kimse tutamaz onu ve bizi Türkiye'de.
Podolski eren sneijder bruma. .. takım oyununu tutara bilirse bu dörtlü ileride müthiş kalite farkı ortaya çıkartırlar Türkiye'de. Carole de gümbür gümbür geldiği oluyor. Selçuk bu sene hiçte fena başlamadı ve inşallah bozmaz. Lucas takım savunmasını rahatlarsa bir tek ikili stoper tandemi kalıyor geriye. İnşallah ligimiz için yeterli olurlar
öndekiler s.............. atar,gerisi mühim değil

Bu arada bir oğlu bjkli.diğeri fb liymiş Ermanın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi de en azılı Galatasaray düşmanıdır, bakmayın Aziz' le ters düştükten sonra FB ye sallamasına...''Üç büyükleri sevmem, Galatasarayı ayrıca sevmem'' vecizesi kendisine aittir, ispatlı şahitli...

Bu sene en büyük transferi biz yaptık inşallah

Bruma :) temposunu ve ritmini yükseldimi ilerki haftalarda kimse tutamaz onu ve bizi Türkiye'de.
Podolski eren sneijder bruma. .. takım oyununu tutara bilirse bu dörtlü ileride müthiş kalite farkı ortaya çıkartırlar Türkiye'de. Carole de gümbür gümbür geldiği oluyor. Selçuk bu sene hiçte fena başlamadı ve inşallah bozmaz. Lucas takım savunmasını rahatlarsa bir tek ikili stoper tandemi kalıyor geriye. İnşallah ligimiz için yeterli olurlar

chedjuyla şampiyonluk mümkün değil fatih arkayı sağlama almalıyız.

Allah'ım inşallah Serdar ve Eren biz eleştirenlerin tam aksine çok iyi oynar da hepimizi rezil eder . Ben verilen paraları eleştirsem de inşallah rezil ben olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt