Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou bencede saatli bomba da belki takım olarak bu eksiği kapata biliriz.
En kafa ağrıtan taraf stoperlerimiz maalesef ve sağ bek belkide

En temizi denayer'ı oynatmayacaksa m.city 1 sene bize ücretsiz kiralamasıdır hem kendileri kazanır hem de bizim eksik bölgemize ilaç olur

En temizi denayer'ı oynatmayacaksa m.city 1 sene bize ücretsiz kiralamasıdır hem kendileri kazanır hem de bizim eksik bölgemize ilaç olur
Denayerin potansiyeli yüksek buluyorum ama sorunumuz kapatacak stoper profiline sahip değil. Çok iyi bir asker stoperi olur yanında lider stoper koyarsan örnek popescu gibi,örnek urfi gibi.

Bize arka dörtlüyü düzene sokacak liderlik yapan bilecek birisi lazım.

[FONT=&quot]Sürme diyorum o ruju dudaklarına Canım durmadan öpmek istiyo Emrine amade bu kapı kulu Eşiğine yapışıp öpmek isyiyo [/FONT]

dance-serve-girl-o.gif

Denayerin potansiyeli yüksek buluyorum ama sorunumuz kapatacak stoper profiline sahip değil. Çok iyi bir asker stoperi olur yanında lider stoper koyarsan örnek popescu gibi,örnek urfi gibi.

Bize arka dörtlüyü düzene sokacak liderlik yapan bilecek birisi lazım.

Denayer gelirse bek oynar ztn. Stoper değil.

Roberto martinez belcika icin dogru mu yanlis tercih mi görecegiz ama federasyonun bütcesi martinez'e yetti

Hala mi 10 transfer bekliyorsun sergen

Agustos ayina girdik,2 ayda 2 transfer yapan yönetim kalan 30 günde 10 transfer mi yapacak

Roberto martinez belcika icin dogru mu yanlis tercih mi görecegiz ama federasyonun bütcesi martinez'e yetti

o kadarını bilemiyorum renkdaş ama evertonu nerdeyse düşürüyordu adam.

Ama evertondan önceki takımında gayet iyi işler yaptı.. Yinede ben başarılı olacağını düşünmüyorum

o kadarını bilemiyorum renkdaş ama evertonu nerdeyse düşürüyordu adam.

Ama evertondan önceki takımında gayet iyi işler yaptı.. Yinede ben başarılı olacağını düşünmüyorum

Wilmots cok elestirildi ama adamin aldigi maglubiyet sayisi 4-5 yilda fazla degildir

Taktik konusunda elestiri Aldi Wilmots oysa belcika kaybettigi maclarda cogunlukla bireysel hatalardan kaybetti

Yalnız bu Eren için kemiksiz 4 milyon verilecekse yazıklar olsun.Donk+Umut gidecekse eyvallah ama kemiksiz 4 milyon soygun..Cornelius 1.5-2 milyon euro idi!

Denayer gelirse bek oynar ztn. Stoper değil.

Bek oynayacaksa gereksiz olur, o mevkideki performansını beğenmeyenlerdenim. Ki Milli Takımında yaptığı röportajda kendisi de bek oynatılmasından şikayetini belirtmişti. Carole gibi, isimsiz bir orjinal sağbek bile daha evladır, diye düşünüyorum...

Aslında en ideali Chedjou yerine komple stoper özelliklerine sahip birinin alınmasıydı. O durumda Denayer' in stoper olarak transferi isabetli olurdu. Eldeki Serdar ve Chedjou gibi Denayer de hamle stoperi özelliklerine sahip. Hakan' ı yedek bırakacak bir denge stoperi ihtiyacını sağbekten daha öncelikli tutuyorum...

Van Der Wieli almak çok mu zordu Dursun??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas+Denayer gelirse sampiyonuz.Dzemaili giderse Tolga gelir.Forvet transferi yapacaklarini zannetmiyorum aslinda iyi bir golcuye ihtiyac var ama neyse en azindan ligi gotururuz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt