Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bana zevk vermiyo.bjkye geçirelim,geçirsinler keyfimize bakalım.

Aslına bakarsan bjkye daha çok gıcık oluyorum . Ya 30 senede bir şampiyon oluyorlar , gelmiş Twitterde bizim yaptığımız gibi laf çakıyorlar. Bir tane 16 yaşlarında çocuk da bizim için 4 yemeyeceksiniz falan yaZmış. Ne bileyim yani o çocuk hayatında belki 3 şampiyonluk daha görür . Garip vallahi bu bjkde olan özgüven . Bizim gibi her 2 senede bir şampiyon olsalar heralde topluca tiner ölümleri gerçekleşir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

15 dk sonra bayern münih real madrid maçı var

SA. Leiva muzmin sakati ne zaman geliyormus?

Alirsak bunu sakin Hamit ile basbasa birakmasinlar. Birbirlerine bulasmasinlar en iyisi :D

Aslında öyle küçük sakatlıklar yaşamış. Sadece 2014 ila 15 arası neredeyse 1 sene oynamamış. Onun dışında hep normal , aslında bunlar gözümüze hep sakatlanıyor gibi gözüküyor . Leiva da Eren de sadece 1 kez uzun sakatlık geçirmiş. Biz de biraz abartıyoruz sanki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Müzmin sakat konusunu kapatin,rahatsiz olanlar var

Bu iste sans olmasi lazim,demba ba icin platin var diyenler vardi adam bjk'da sezon boyunca muthis oynadi.

Cin'e gitti ayagi kirildi

Bu duruma göre brumanın da kariyeri bitmesi lazımdı geçen sezon da çok da süre almadı ama bu sene küllerinden doğdu oyuncu kendine inanırsa her şeyi başarır :oley:

Leive dan daha cok kronik sakat olabilecek oyuncu ariyormusuz.

Halen Diarra ihtimali var mı acaba...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

________Muslera
Isla Denayer Serdar Carole
_________Leiva
______Selçuk Sneijder
Podolski Eren Bruma

Güzel olur

Linnes malesef yeterli değil.... Riekerink de memnun değilmiş.

Isla ismi çıkmıştı bi ara... Sağ Bek'e olabilir. Artık açık kutu değil, banko oynayabilecek bir sağ bek istiyorum. #SabriYeHayır :D

Yalnız sırf Eren az değil mk yahut. En az iki Santrafor şart. Berk'i saymayın.
Ancak Şampiyon olup CL'e gidersek alınacak bir tane üst düzey herhalde seneye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt