Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NTV Spor

Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok, sağlık kontrolünden geçti. Geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen golcü futbolcunun testlerinde herhangi bir soruna rastlanmadı.*

Resmi açıklamanın yapılmasının ardından Eren Derdiyok yarın kendisini 3 yıllığına Galatasaraylı yapacak sözleşmeyi imzalayacak.*

Eren Derdiyok, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak imza töreni sonrası takıma katılacak.

Sarı kırmızılı kulüp golcü futbolcu için Kasımpaşa'ya 4 milyon Euro bonservis, oyuncuya da 1.9 milyon Euro ödeyecek.

4m bonservis, eren'e de yillik 1.9m
Kasimpasa'da 1.8m aliyodu

Podolski - Eren - Bruma

yas 24 olmus daha avrupadan bir takima bile transfer olmamis ,evet cok teknik birine benziyor ama videoda sadece kalenin yakinlarinda yaptiklari hareketlerini görüyoruz ,90 dakika mac kondisyonu oyunu yönlendirmeleri nasil yada devamliligi varmi ,biraz bizim lincoln benzettim ondada bu bilek hareketleri ama 90 dakikada 10 dakka macta olabiliyordu.

ben izliyorum bu oğlanı en az 3 yıldır filan inan renktaş gelse bu lig'i donunda sallar herkesi unutturur

Bu omar'i niye kimse almadi yaw, adam buyuk bir yetenek, top resmen omar'in ayagina yakisiyor, harika bir teknigi var.

Bir kac yil once mancity denemek icin omar'i almisti sonra kiralamak istedi fakat omar'in takimi bonservisiyle satmak isteyince mancity vazgecti.

1-2 yil icinde avrupa'dan bir takima gitmesse artik 30+ oldugunda gider o zaman da gec kalmis olur.

Dortmund'a yakisan bir oyuncu aslinda.

İngiltere'nin diplomasi sorunları yüzünden çalışma izni alamadı bu çocuk yoksa şuan avrupanın en iyi 10 namarasıydı açık net messidende neymardanda iyi top kontrolü var yeni ronaldinho olma adıyım benim

Martin Linnes'in kötü performansı sonrası sağ bek isteyen Riekerink, her ihtimale karşı oyuncusuna özel program hazırladı. (Lig TV)

Linnes ile özel olarak ilgilenen Riekerink, sol bekin tek alternatifi olan Lionel Carole'ün de performansını yeterli görmüyor. (Lig TV)

rikerik hocam üst düzey bir gs istiyor ama bu maddi imkanlar ile zor.

hocama kalsa en az 10 topcu aldırır.

piyasası uçmadan alsak şu çocuğu gerkirse 10 milyon verelim 3 taksite bölüp alırız ilk taksitin parası selçuk'u satıp ikinci taksit dzemaili'i satıp üçüncü taksitide biz ödeyelim bari :D

Sata sata takımda adam bırakmadın be vicdansız adam. Kuruttun takımı kuruttun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Barzagli-arbeloa ilac olur ilac nasi psikopat bi yonetim var bazimizda Allah sabir versin bize

Sağ bek mi arıyormuşuz
yedlincover.jpg

Bilen bilir balenin tothenamdaki halinin sağ bek versiyonu şerefsiz 250 beygir gücünde motor takmışlar gibi koşuyor çıksa otoban'a çoğu arabayı sollar :D

DEANDRE YEDLIN | Goals, Skills, Assists | Seattle | 213/214 (HD) - YouTube

selcuk'u kesebilir mi? nasıl topcudur?

Selçuk'a alakası yok tarzlarının. Ancak Selçuk'un arkasında oynayabilecek tarzda biri. Ceyhun Gülselam'ın 1-2 tık iyisi. Daha tempolu ve agresifi. Leiva'nın yedeği olup rotasyonda iyi iş yapar. Leiva'nın herhangi bir ceza ve sakatlık durumunda ilk 11 oynar. Sırıtmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence bu sezon kesemez ondan sonra kesebilir o potansiyal var onda iyi topcu sakatligi biraz düsündürüyor...oyun stili olarak busquets i andiriyor hertha da baya begenmisdim...cevap biraz gec geldi ama neyse ;)

n'diaye gelse selcuk'u keserdi aslında. cok hareketli bir merkez.

selcuk'da ne buluyoruz anlamıyorum. yollayın burak'ın yanına gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt