Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.672
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç temposu denen birşey var 2 hareket yapacak diye o paralar verilmez o topçuya
Futbolu bilenler çoktan anladı
yas 24 olmus daha avrupadan bir takima bile transfer olmamis ,evet cok teknik birine benziyor ama videoda sadece kalenin yakinlarinda yaptiklari hareketlerini görüyoruz ,90 dakika mac kondisyonu oyunu yönlendirmeleri nasil yada devamliligi varmi ,biraz bizim lincoln benzettim ondada bu bilek hareketleri ama 90 dakikada 10 dakka macta olabiliyordu.
Bu omar'i niye kimse almadi yaw, adam buyuk bir yetenek, top resmen omar'in ayagina yakisiyor, harika bir teknigi var.
Bir kac yil once mancity denemek icin omar'i almisti sonra kiralamak istedi fakat omar'in takimi bonservisiyle satmak isteyince mancity vazgecti.
1-2 yil icinde avrupa'dan bir takima gitmesse artik 30+ oldugunda gider o zaman da gec kalmis olur.
Dortmund'a yakisan bir oyuncu aslinda.
Martin Linnes'in kötü performansı sonrası sağ bek isteyen Riekerink, her ihtimale karşı oyuncusuna özel program hazırladı. (Lig TV)
Linnes ile özel olarak ilgilenen Riekerink, sol bekin tek alternatifi olan Lionel Carole'ün de performansını yeterli görmüyor. (Lig TV)
piyasası uçmadan alsak şu çocuğu gerkirse 10 milyon verelim 3 taksite bölüp alırız ilk taksitin parası selçuk'u satıp ikinci taksit dzemaili'i satıp üçüncü taksitide biz ödeyelim bari![]()
selcuk'u kesebilir mi? nasıl topcudur?
İngiltere'nin diplomasi sorunları yüzünden çalışma izni alamadı bu çocuk yoksa şuan avrupanın en iyi 10 namarasıydı açık net messidende neymardanda iyi top kontrolü var yeni ronaldinho olma adıyım benim
ben izliyorum bu oğlanı en az 3 yıldır filan inan renktaş gelse bu lig'i donunda sallar herkesi unutturur
Barzagli-arbeloa ilac olur ilac nasi psikopat bi yonetim var bazimizda Allah sabir versin bize
çok çok geçmiş olsun@Sergen Zeren gecmis olsun kardesim. Biricik annem de kanser oldu.
selcuk'u kesebilir mi? nasıl topcudur?
bence bu sezon kesemez ondan sonra kesebilir o potansiyal var onda iyi topcu sakatligi biraz düsündürüyor...oyun stili olarak busquets i andiriyor hertha da baya begenmisdim...cevap biraz gec geldi ama neyse![]()
Maç temposu denen birşey var 2 hareket yapacak diye o paralar verilmez o topçuya
Futbolu bilenler çoktan anladı
Savunmayi toparlar tam bir reyizbarzagli bu lige ağır gelir, ezer gecer ne var ne yok![]()