Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de yarin leiva istanbul'a gelecek diye haber yapanlar var ahahaha herkes birseyler salliyo anasini satiyim

Ha şölede bişey var Gökmene neden bu kadar güvendik. 1 ay önce Sneijder kesin olarak ayrıldı diyen bi adamdı bu

Ama inşallah gelir Leiva yoksa arkadaşların dediği gibi Tolga yeni ön liberomuz olur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

O kadar iğrenç,aptal,futbol görüşü olmayan,geri fikirli insanlar yönetirse kos koca CİMBOMU bu olur sonucu.Ereni aldık diyosun anlaşma yok leiva diyosun olmuyor tolga diyosun adam genelde sakat serdar sakat,bunlar bizide sakat yaptılar sinirden....

Gökmen güvenilir bir kaynakti sözde simdi olumsuz bir haber paylasti diye yerin dibine sokmaya gerek yok,komik oluyor

darly janmaaat alabilirlerse alsinlar adam tam istikrar krali sir gecen sene 64 mac yapmis 4 gol 8 asisst.

Demek ki Eren'i almasak , Mehmet Battal'ı alırdık. Yok yok Özbek gitmeden bizden bir yol olmaz

Bu arada basaksehir'in isi hic kolay degil,direncli bir rakiple oynuyorlar

Ulan adam gibi duyumcu kalmadi herkes salliyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Az kaldi yine hapise gitmeyi dusunuyorum. Yok boyle bir beceriksizlik. Kodumun yonetimin. Orlando Bloom'un kobrasi girsin size

Nevzat geceleri yazıyor ( vampir heralde) bakalım ne diyecek. R mi yapacak , arkasında mı duracak .

Sneijder kesin olarak ayrildi diyen hangi gazeteciydi?

Dursun Leiva ile Diyarragi birlikte aliver zahmet olmazsa. Leiva-Sneijder-Diarra orta sahasi bizi 3 sene sampiyon yapar anamizin liginde

@Aslanews

Galatasaray'ın 31 yaşındaki stoperi Aurélien Chedjou, Marsilya'ya önerildi. (France Football)

Bari doria ile takas yapin

Sneijder kesin olarak ayrildi diyen hangi gazeteciydi?

Gökmenin ta kendisi. Sağ bek geleceğini zaten herkes sölüyor sadece isimlere takıldım İngiltereden olabilitesi en yüksek 2 sağ bek onlar zaten biri sakat birininde takımı küme düşmüş.

Leiva işi garip. İngilizler bile fiyatta anlaştığımızı yazarken Gökmenin bunu demesi garip geldi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt