Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles'i Burak'i Jose'yi satmadık mi?
Maaş desen gidenler gelenlerden az değil.
En önemlisi ise şu 5000 kombine satamadı GS. Yaparsan adam gibi transfer 40.000 alıyor bu taraftar. Maç başarı primi şampiyonluk ŞL vs.
Dedim ya akilli bi adam yönetse değil 17 37 harcardı. Ceza da almazdı Uefa'dan

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla renktaş bittik biz bittik.

Yabanciya para yok bunlarin huyunu bilmiyormusun :D

Kasimpasa veya Bursaspor a acilen para lazim olsun hemen 4-5 milyon euroyu verir Dursun. Yabanci olacaksa 36 ay taksit maksimum 3 milyon oneriyor. Komedi vallah :ka10:

Para değil sorun , sorun olan uluslarası tecrübede yönetici yok. Ya Mehmet Özbek gibi eskiden inşaatçı olan tipler kulübü yönetiyor , ne yabancı alması. Gökhan inler olabilir mesela , alabiliriz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri'nin gitmesini istemesi de garip. Ee sene başında inat ederdi gitsin diye , neden uzattırsın o Zaman. Gerçi başında Özbek olan bir kulüpte her şey beklenir .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sabri geçen sene yaptı o sözleşmeyi opsiyonu iptal ederken. Anca duyurabildi korkaklar.

delaney ve cornellius paketi ne olmuş bi sorsanıza gökmene

Muslera
Debuchy - Chedjou - Serdar - Carole
Lass
Selcuk - Sneijder
Podolski - Eren - Bruma​

2 transfer dursun, 2 tane adam gibi transfer istiyoruz dursun... cumle alem transfer yapiyor bunlar 1 tane adam gibi yabanci transfer yapmadilar lan yaziklar olsun.

Dursun gitmedigi surece her yil ayni seyleri yasayacagiz.

Beyler yabanci transferi yapmayacaklar . Bu cenk ergun baya leş bi adam

1905

Yaptı o isi. Sanırım adayı da halledip öyle gidecek

Neyse ya sinirlerim salındı iyice bir kalkıp kola felan koyayım dertlendim gece gece öyle bir aşığım ki bu renklere kendi derdim gibi dertlenirim :(

Valla adam akıllı 1 forvet ve 1 ön libero almazlarsa Ocak ayında yine ağlıyor oluruz forvet ve ön libero diye. O zamanda baya puan kaybetmiş olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt