Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokmenden bagimsiz olarak Lucas transferi bence yatti. Yatmadiysa ortada buyuk sikinti var. Yoksa su zamana kadar en azindan bir kap gelirdi.

Debuchy-Leiva gelsin forvetsiz oynasakta sampiyonuz?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali naci de gökmen de nevzat da salliyor

Burda bazilari da yiyor acik konusmak gerekirse

Transfer dönemi boyunca 100 oyuncu Imza asamasina geldi ama simdiye kadar 2 transferimiz var

Ben biraz yönetim kanadının suçu diye düşünüyorum. Nazifoğlu çıkmış Leiva imza atarsa sürpriz olmaz diyor sonra Diarradan bahsediyor,Sonra Tolgaya atlıyor. Bu ne saçma açıklamalar

Yalnız bir şey dikkatimi çekti; daha birkaç gün önce forumda Leiva' ya kötürüm derecesinde sakat muamelesi yapan birçok kişinin fikrinin 180 derece değişmiş olup, şimdi alınmıyor diye veryansın ettiklerini görüyorum, izaha muhtaç bir tavır değişikliği, ne dersiniz?!...Mantıklı olmayacaksa cevap için zahmet buyurulmasın; ben yazmadım, siz de okumadınız farzedin ;)...
Sakatlık konusunda tek endişeli cümle kurmadım ama leiva gelmezse donka kalırız ********************* korkusu bu dönüşler galiba :(

Ben biraz yönetim kanadının suçu diye düşünüyorum. Nazifoğlu çıkmış Leiva imza atarsa sürpriz olmaz diyor sonra Diarradan bahsediyor,Sonra Tolgaya atlıyor. Bu ne saçma açıklamalar

Basinin sallamasi sadece bu yönetim'le alakali degil

Unal aysal döneminde de ayniydi mesela

Aynisi diger kulupler icin de gecerli,ne yazik ki insanlarin haberleri okumasi icin sallayan bir spor basinimiz var

Yerli cetenin korkulu ruyasi

The J.O.H

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz daha sakin olun şu transfer konusunda.nevzat,evren göz ve ali naci sorun yok diyor leiva transferinde.ki bi olumsuzluk olsa en önce ali naci haber verir bilyosunuz.kaçırmaz bu fırsatı.demem o ki bi tarafta nevzat,evren göz ve ali naci bi tarafta gökmen.3'e1.çoğunluk haklı bence.

Adam var adam gibi harbiden racon keser

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama ilk günler çok naif birine benziyordu, ben de dahil herkes tırsar falan dedik ama adam meğer bambaşka biriymiş. Ben çok şaşırıyorum hala .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güvenilir denilen nevzat periscope tan bony geliyor dedikten 2 saat sonra bony imkansiz diyen kisi

Ali naci'ye göre rodallega,song ve bony bizdeydi...

Hic biri güvenilir degil hic kusura bakmayin

100 isim yaziyorlar bunlardan 2-3 tanesi transfer olunca güvenilir oluyorlar,ozaman bizde baslayalim bu ise

Tafo daha sabah Leivayla konuştum çok şey katacak orta sahaya dedi..Korkmayın o cepte

eren bjk maçında banko oynar da,tolga hazır olur mu acaba?hamite kalacaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt