Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poldi , sporu mu bıraktı :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Poldi Reis Adam, ama Ben Sinan'ı daha çok beğeniyorum, hele hele Mevki Kanat ise.

Hızlı, dinamik ve Adam geçebilen oyuncular dan hoşlanıyorum. Podolski daha çok Santrafor ve SS/ İkinci Santrafor mevkisindd daha iyi.

Poldi malesef Kanat mevkisini pek kaldırmıyor artık... Hiz ve fiziki açıdan. Bir ileriye Depar atdı vakit, geriye koşamiyor defansa yardım etmeye...

Yahut Eren'i yedeğe çekip Poldi oynicak ST'de.

Son düzenleme:
Ya burda tartisiyoruz da yanlis anlasilma olmasin leiva ile ilgili olumsuz bir haber yok

Ben sadece muhabirlerin güvenilir bir kaynak olmadigini iddaa ediyorum,özellikle Ali naci ve nevzat ikilisi

Leiva gelmezse kalan kısa transfer suresinde yine mal bir ön libero getirirler. Leiva transferi sezonun görüntüsü açısından çok önemli çok önemli bir katkı yapar takıma. Sağ bekten önce hiç oyuncu olmayan ön liberoya adam alınmalı

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 bucuk ay gecti hala önlibero transferi yok, bunlar kadar acemi yonetim var mi dunyada?

Neyse yarin eren derdiyok'un imza toreninde bazi şeyler netleşir, muhtemelen leiva transferi yatacak gibi duruyor, yoksa hafta başinda kap aciklamasi gelirdi.

Eren icin yarin KAP gelir, tolga da haftaya gelir.

Önlibero ve sag bek icin 2 hafta falan bekleriz bu gidisle.

Leiva son günlerde açıklanır bence.
Zaten sakat deniliyor. Resmi imzalar yarın atılsa bile son günlere bekletirdim açıklama ile yönetici olsam.

Sakatligi ne o bile belli degil

Belkide herhangi bir sakatligi yoktur

Klopp transfere engel olabilir zaten Alleni sattılar.

Benim de korkum o bütün yabancı basın kloop nedeniyle şu an satışın durdurulduğunu yazıyor leiva için bir hashtag başlatmak gerek sonuçta her şey oyuncunun elinde böyle giderse bizler bir şey yapmazsak bu vizyonsuz yönetim oyuncuyu ikna etmek yerine hocasını haklı bulacak #Leiva4Galatasaray gibi bir tag başlatırsak belki etkilenir gelir :D :D

Ulan dursun yagli suratina attirayim

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Galatasaray, stoper arayan ve uzun süredir adaylarından biri olan Chedjou'yu Marsilya'ya önerdi. [Foot Mercato]

al denayeri,yolla chedjoyu

Eren Derdiyok ve Ciğerci ile kapariz transferi.

Yabancı alamayacak bunlar belli oldu. Olsun bunada şükür. Takım toplanmış en azından bunu görüyoruz.

Şampiyon olacak bu takım öyle yada böyle.

Sakatlık konusunda tek endişeli cümle kurmadım ama leiva gelmezse donka kalırız ********************* korkusu bu dönüşler galiba :(

Yeterli olmadı izahın hacım:)...

1. Leiva' yı beğenmeyenlerin önerdiği diğer isimlerin -Lass dahil- hiçbiri daha iyi değil.

2. Sakat diye istemeyen şimdi de istememeli, bilgisayar oyunu oynamayacak gelecek futbolcu, yeni bir Linderoth vakası çok yıkıcı olur. Sağlam ve fayda sağlayabilecek biri her zaman bulunabilir, Dursun' a rağmen :mad:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt