Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi kapattığımızı kim açıkladı bu başlıktaki rezalet ne

Bu Dursun şerefsizi çıkıp finansal sorunlarımız var diyecek ve bizle dalga geçecek

Nazifoglunu sevdim en azından adam açıklama yapıyor tüm transferlerle ilgili bilgi veriyor, başka forvet almicaz diyor beklentiye sokmuyor geçen sene iletişim rezaletti

@Sergen o Avatar ile sikeci derler sana kardesim bence degistir

Başlığı değiştiren kişi resmen konuya girmeyin hatta mümkünse siteye de girmeyin demeye getirmiş

böyle bir açıklama olmadı

Yabanci oyuncuya gelince 200 bin 300 bin € nun hesabini yap cingene pazarligina gir ama söz konusu yerli oyuncu oldu mu bol kepceden savur dur.

6 ayda Kasimpasa'yi zengin ettik be. Normalde toplam 2 Milyon bile kazanamayacaklari 2 adama toplamda 6,5 Milyon € ödedik.

Adamlar kac zamandir bas bas bagiriyor biz kücülmeye gidiyoruz diye, ehh insan bundan faydalanir adamlara rest ceker. Ya simdi istedigimiz fiyata veririsin oyuncuyu ya da 6 ay sonra (Donk) ve 1 sene sonra (Eren) oyunculari BONSERVISSIZ aliriz diye. Resmen kulübü soyuyor serefsizler kimse de sesini cikarmiyor.

Burama geldi artik.

hayır öyle bir açıklama bende göremedim

Güya transfer sezonu başlamadan yüksek ücret ödemeyeceğimiz oyuncular alınacağı scout transferleri yapılacağı söylendi ama nerde bu sümsük herife ne güveniyoruz ki biz

Konuyu değiştiren kimse adam haklı hayal satmayın mal mal duyumlar paylaşmayın diyor işte boş konuşmanın anlamı yok sadece geyik dönüyor zaten

bu aciklamalar sonrasi nasil "taraftar bize güvensin" diyebiliyorlar

Eren'in bonservisi normal ama yıllık ücreti yüksek.Serdar ve Eren'e bu ücretleri verip ffp konusunda eski yönetimleri suçlamasınlar hiç

Galatasaray'ın Arsenal'li Debuchy'e teklifi var. Oyuuncu istekli, kariyerine Türkiye'de devam edebilir. [Daily Star]

Neyse ki dezenformasyondan dönüldü fakat başlıktaki anlatım bozukluğu devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt