Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dakikadan sonra bu şerefsizler gidene kadar ne forma alırım, ne de kredi kartı ve cep telefonu hattını kullanırım.

Haram zıkkım olsun adi herifler..

Eren'in basın toplantısında soru üzerine forvet transferini kapattık dediler.

Biri de transferi kapattık diye yazmış.

Bu şekilde düzenledim.​

​

nedense Serdar da sakatliklar dolayi endiseler yoktu, komisyoncular

Erenin oyun tarzı kesinlikle tam bizim sisteme göre ayağında top tutar duvar olur hava hakimiyeti ve kafa vuruşları iyi eyvallah,ama Pato bile 3 milyona gitti be

Hem Serdar'ın hem de Eren'in bonservisleri fazla. Maaşları da aynı şekilde. Sonra çıkıp kameralar karşısında ağlıyor futbol cahili.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eren kötü transfer değil ama öyle paralar veriliyor ki ister istemez daha gelmeden ön yargı oluşuyor. Sen Leiva için Delaney için 3 kuruş paranın hesabını yapıp yerli oyunculara para saçarsan taraftar böyle yapıyor diye ağlamayacaksın.

Pazartesi çok kritik gün. Oturun dua edin Leiva olsun diye. Eğer olmazsa bunlar Tolgaya senelik 2.5 bonservisinede 3 milyonu gömer gelir 4 yıllığına

Dursun-%C3%96zbek-kimdir-Dursun-%C3%96zbek-nereli-Dursun-%C3%96zbek-aslen-nereli-galatasaray-Dursun-%C3%96zbek-Dursun-%C3%96zbek-biyografi-Dursun-%C3%96zbek-ne-i%C5%9F-yapar.jpg

bu adamdan debuchy falan bekleyen var abi

Bu heriflerin derdi Arsaları satıp gitmek! Futbol falan değil! Sabah burada kadro yapan,3er 5er tane transfer bekleyen taraftarlara aptal dedim diye eleştirilmiştim. Haklımıymışım?

Moderatör tarafında düzenlendi:
liverpoolda ortasahada oynayan oyncuların sakatlıklarından ötürü kloop arıza yapmış,pazartesi belli olacak.leivanın sakatlığıyla ilgili değil durum.

Hamza'ya itoglu it diyorum da bizim mevcut yönetimde ondan az kalir yani olmayanlar da var !

Eren'in basın toplantısında soru üzerine forvet transferini kapattık dediler.

Biri de transferi kapattık diye yazmış.

Bu şekilde düzenledim.​

​

Eline sağlık kelttaş.

Fakat yine de gereksiz bir cümle bence.

Sanki forvete ihtiyacımız varmış gibi bir algı yaratılıyor.

Son 5 senede yaşadığımız zaferlerin elbet bir cezası olacaktı birileri tarafından bu işbilmez hain sümsük herif başımıza musallat edildi sırf diğer rakiplerle daha fazla arayı açmayalım diye bakın görün bu sene de ts çok kollanacak son zamanlarda çok geride kaldılar ama bu sene en kötü ilk 3 e girecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt