Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdiye kadar 8.5 milyon euro bonservis ve 5milyon euro civari maas parasi odedik. 3 futbolcu aldik. Ama elimizde olan yarim santrafor. Serdar hiyari gitsin kumda oynasin. Emrah zaten kume dusmemeye oynayan antalyanin vasat oyuncusuydu. Erende Galatasarayda maksimum yedek olabilecek bir oyuncu.

Yani kisaca tonla para harca, 3 adam al ama elinde yarim santrafor olsun.

Yaziklar olsun.

Bu dortmund ne oynuyo böyle yaaa :D yarım saattir izliyorum bal yapmayan arı gibi 1000 tane pas yapıp hiç bir icraat yapmayan bir takım.Bir tek emrenin kaleciyi geçip girdiği pozisyonları vardı.Maç 1-1 bitti.Daha çok ekmek yemeleri lazım

Simdiye kadar 8.5 milyon euro bonservis ve 5milyon euro civari maas parasi odedik. 3 futbolcu aldik. Ama elimizde olan yarim santrafor. Serdar hiyari gitsin kumda oynasin. Emrah zaten kume dusmemeye oynayan antalyanin vasat oyuncusuydu. Erende Galatasarayda maksimum yedek olabilecek bir oyuncu.

Yani kisaca tonla para harca, 3 adam al ama elinde yarim santrafor olsun.

Yaziklar olsun.
Su paralarla bonservissiz yabanci oyuncu alaydik imza parasi verseydik suan arkamiza yaslanip makara yapioduk rahatliktan pato dembele yi alsak erenin bonservisine esit oluydo maliyeti komediye dursunun kokeni fenerli degilse hic bisi bilmiyorum ajan bu herif

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CpHb_g2WAAAJ-_Z.jpg

Transferi kapattigimiz iyi oldu

Bos yere Zarar ediyoruz anadolu kuluplerini doyurduk

CpHeevLW8AAwssc.jpg

ofans icin alternatif topcularimiz

bu sezon artık yönetimi hayırlısıyla istifa ettirtme sezonudur.
Etmezler onlarda o onur gurur şeref haysiyet yok fakat her maç başkan ve yönetim kurulunun 7 ceddine sövmek lazım yani bize iyi takım izlettirmeyi haram ettiler.

Emrah başsan serdar aziz ve eren derdiyok denen adamları alarak ligde hangi sırayı hedeflediğimiz açıkla ortaya çıktı 4.lük...

Dionis Rusi ‏@DionisLFC 56 sn.57 saniye önce
BREAKING:GALATASARAY have confirmed they have agreed a deal with Liverpool to sign Lucas Leiva.
Goodbye Lucas it seems.

Çok takipçisi olmayan bir Liverpool taraftarı bunu yazmış umarım dediği gibi olur :D :D :D

Ezan vakti lucas leiva gelsin diye dua ediyorum....Sen büyüksün yarabbi.....

Yasasin yeni kral :asd:

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su paralarla bonservissiz yabanci oyuncu alaydik imza parasi verseydik suan arkamiza yaslanip makara yapioduk rahatliktan pato dembele yi alsak erenin bonservisine esit oluydo maliyeti komediye dursunun kokeni fenerli degilse hic bisi bilmiyorum ajan bu herif

şu yorumları okuyunca ii ki taraftra kulak asmıyorlar diyorum.yoksa devre arası famara famara diye inletiyordunuz forumu nerde famara.yaw pato yu izledin mi son sene hiç.dembele de geleceğe yatırım olacaktı zaten ilk 11 çıkması çok zordu ki zaten istediği paraya o yastaki adamı almak da çok akıllıca değil.tutup tutması her futbolcu için var.serdar da eren de tutmayadabilir.ama misalen eren 3 eder aslında ama 4 vermişler normal şu şartlarda aslında.serdar aziz ise tek korkum var sakatlık yaşaması sakatlık yaşamazsa ve gereken yüklemeyi yapabilirse ben çok faydalı olacağını düşünüyorum ara sıra saçma sapan hareketler yapacaktır zira bursa da da arada bir sapıttığı oluyordu.

forvet için diyorsak geçen sene kaçtı o tren.bonservissiz gignac vardı babalar gibi ve gelmeye de razıydı hamza hoca istemedi.misalen sağ bek için de geçen sene maxi pereira vardı bonservissiz oda kaçtı malesef.yani her sene de istenilen bölgeye adamlar çıkmıyor malesef.geçen sene o 2 adamı alsak şampiyondu takım zaten ve şu anda kimi alsak derdi de olmayacaktı.

levia yı artık kloop bırakırsa alıcaklar adam bırakmıyorum derse de yapacak bi şey yok.geçen sene bjk alıyordu her şey tamamdı kloop yok bırakmıyorum dedi transfer yattı.olmazsa sanırım delaney ve johansen için gene sefer başlayacak.

S.a beyler 3 gündür yokum tatil falan derken gelişmelerden uzak kaldım eren dışında bir gelişme var mı lucas işi ne oldu

Galatasaray yarın hazırlık maçında Türk Telekom Arena da Galatasaray U21 Takımı ile karşılaşacak.

Dev rakip

şu yorumları okuyunca ii ki taraftra kulak asmıyorlar diyorum.yoksa devre arası famara famara diye inletiyordunuz forumu nerde famara.yaw pato yu izledin mi son sene hiç.dembele de geleceğe yatırım olacaktı zaten ilk 11 çıkması çok zordu ki zaten istediği paraya o yastaki adamı almak da çok akıllıca değil.tutup tutması her futbolcu için var.serdar da eren de tutmayadabilir.ama misalen eren 3 eder aslında ama 4 vermişler normal şu şartlarda aslında.serdar aziz ise tek korkum var sakatlık yaşaması sakatlık yaşamazsa ve gereken yüklemeyi yapabilirse ben çok faydalı olacağını düşünüyorum ara sıra saçma sapan hareketler yapacaktır zira bursa da da arada bir sapıttığı oluyordu.

forvet için diyorsak geçen sene kaçtı o tren.bonservissiz gignac vardı babalar gibi ve gelmeye de razıydı hamza hoca istemedi.misalen sağ bek için de geçen sene maxi pereira vardı bonservissiz oda kaçtı malesef.yani her sene de istenilen bölgeye adamlar çıkmıyor malesef.geçen sene o 2 adamı alsak şampiyondu takım zaten ve şu anda kimi alsak derdi de olmayacaktı.

levia yı artık kloop bırakırsa alıcaklar adam bırakmıyorum derse de yapacak bi şey yok.geçen sene bjk alıyordu her şey tamamdı kloop yok bırakmıyorum dedi transfer yattı.olmazsa sanırım delaney ve johansen için gene sefer başlayacak.
Renktas famara ne alaka simdi ? Ereni serdari savunucam diye famaraya girmek ne kadar dogru eren kotu adam degil inanilmaz katki verir belki ama su yabanci serbestliginde iki yerliye bu paralari vermek neyin nesi 2 sene sonra vericek yer aramayiz insallah bu adamlari

Ayrica erenin 1 senesi kalmisti maksimun 2 eder kasimpasa kaca aldi acaba
Serdar da oyle 2 uzeri yazikdir o paralara

Son düzenleme:
S.a beyler 3 gündür yokum tatil falan derken gelişmelerden uzak kaldım eren dışında bir gelişme var mı lucas işi ne oldu

lucas için klopp un kararı bekleniyor bir söylenti de klopp "lucas gidebilir ama onu hediye etmeyeceğiz makul bir teklif gelmeli" demiş
tolga konusunda teklif yapılmış cevap bekleniyor, h.berlin onun yerine düşündüğü kişiyi kiralamış sanırım
sağ bek transferi gündemimizde yokmuş ama yeni gelişme olabilirmiş
forvet arayışı yok.

Yav her hangi bi bundesliga takimi falandami ayarlayamiyoruz bu ne sacmalik

~tap

geçen seneki kadro

----------muslera---------------------

sabri----denayer---chedjou----carole---

----bilal(jose)---selçuk----

-----------sneijder---------

yasin-----------------podolski

----------umut-------------

bu seneki kadro

---------------------------muslera--------------------------

linnes(transfer)----chedjou---serdar-------carole------

-----------leiva---------------selçuk---------------------

------------------------sneijder------------------------

----podolski-----------------------------bruma------

------------------------eren-------------------------

bence geçen seneye göre kadro kalitesi çok iyi.linnes yerine transfer gelirse ve chedjou yu satıp ii de bir lider stoper gelirse çok ii kadro olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt