şu yorumları okuyunca ii ki taraftra kulak asmıyorlar diyorum.yoksa devre arası famara famara diye inletiyordunuz forumu nerde famara.yaw pato yu izledin mi son sene hiç.dembele de geleceğe yatırım olacaktı zaten ilk 11 çıkması çok zordu ki zaten istediği paraya o yastaki adamı almak da çok akıllıca değil.tutup tutması her futbolcu için var.serdar da eren de tutmayadabilir.ama misalen eren 3 eder aslında ama 4 vermişler normal şu şartlarda aslında.serdar aziz ise tek korkum var sakatlık yaşaması sakatlık yaşamazsa ve gereken yüklemeyi yapabilirse ben çok faydalı olacağını düşünüyorum ara sıra saçma sapan hareketler yapacaktır zira bursa da da arada bir sapıttığı oluyordu.
forvet için diyorsak geçen sene kaçtı o tren.bonservissiz gignac vardı babalar gibi ve gelmeye de razıydı hamza hoca istemedi.misalen sağ bek için de geçen sene maxi pereira vardı bonservissiz oda kaçtı malesef.yani her sene de istenilen bölgeye adamlar çıkmıyor malesef.geçen sene o 2 adamı alsak şampiyondu takım zaten ve şu anda kimi alsak derdi de olmayacaktı.
levia yı artık kloop bırakırsa alıcaklar adam bırakmıyorum derse de yapacak bi şey yok.geçen sene bjk alıyordu her şey tamamdı kloop yok bırakmıyorum dedi transfer yattı.olmazsa sanırım delaney ve johansen için gene sefer başlayacak.