Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Selçuk büyük bir kaptan kaptanlıkta yapabiliyor takıma saygı duyuyorum ama inanın en ufak bile sevmiyorum tahammül edemiyorum hatalarına
Selcuk İnan | Super Kupa macındaki top kayıpları, hataları - YouTube
Fatih Terim Surekli Yan Pas Yapan Selcuk İnan'ı Fırcalıyor - YouTube
Taraftar Selcuk İnan'a Bomba Attı - YouTube
Selcuk İnan'ın şutuna Sneijder ve Drogba'nın tepkisi ᴴᴰ - YouTube

Ve inanın ilk geldiği yıl çok severdim Selçuğu ama benim için bu formayı bırakıp çıktığı gün bitmiştir ki ondan sonra performansıda düşüşte sürekli son yıllarda penaltıları kullanmasa yılda 1 2 gol 2 3 de asistle oynayacak
Selcuk Oyundan Cıkmak İstiyor - YouTube

Evet geçen sene Sneijder'de çok kötüydü ama hazırlık kampındaki neşesi hırsı kalitesini gösterdi takımada Selçukdan iyi kaptanlık yapıyor

Arkadaşlar izninizle Melo'yu takımımıza geri çağırıyorum.

gs.jpg

Agzimda ciklet cignerkenmis hahaha ulan ben Galatasaray için kaç kere ağladigimi bilirim ben takimimi Armamizi seviyorum senin gibi kişisel kişileri one cikarmiyorum bi tutturmusun selcuk da selcuk sneijder'in bi acigini bulursun yerden yere vurursun muslera podolski desen ayni. Ama selcuk beyimiz 3 milyon euroyu cuggalar formasini yere atar takimin icinde çete kurar çetede olmayani dişlar takimi karistirir o zaman bise yok burak kankasi defoldu gitti sira onda
Kardeşim adam tescilli troll uğraşma değmez

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baska santrafor almayacagimizdan ve bonservisini ve maasini dusununce BOK gibi transfer eren transferi.

Rezil herifler.

Bildigin normalde Galatasarayda maksimum yedek olabilecek bir adama 4 milyon euro bonservis arti 2 milyon euronun uzerinde maas verdik.

Ve sonunda masallah nur topu gibi gol atamayan bir santraforumuz daha oldu.

Ulan bu hiyar son 4 sezonda TOPLAM 20 gol atamamis ve isvicre milli takiminin bazen ucuncu bazen dorduncu santraforu durumunda.

Yok arkadas biz iflas edelim. Baska turlu olmayacak bu is. Gercekten iflas edelim.

Kargalar bile bizim transferlerde komisyon oldugunu anlamis. Yaziklar Olsun!!!!

dbcb8122737f53043bd0c1978160c160.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Agzimda ciklet cignerkenmis hahaha ulan ben Galatasaray için kaç kere ağladigimi bilirim ben takimimi Armamizi seviyorum senin gibi kişisel kişileri one cikarmiyorum bi tutturmusun selcuk da selcuk sneijder'in bi acigini bulursun yerden yere vurursun muslera podolski desen ayni. Ama selcuk beyimiz 3 milyon euroyu cuggalar formasini yere atar takimin icinde çete kurar çetede olmayani dişlar takimi karistirir o zaman bise yok burak kankasi defoldu gitti sira onda

Çete kurduğunu ispatlamazsan seni defediyoruz forumdan hadi bakalım 30 dakikan başladı

Lucas Leiva gelirse şampiyonluga oynariz. Klopp bırakır umarım yoksa Leivadan iyisi gelmez.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 dakika içinde banlanırsan ağlamaca yok ama boşa cümle savurmam
Aileden birisinden şiddet flan mi gordun arkadaslarin tarafindan mi dislandin sevgilin yok mu yalnizlik psikolojisi bu herhalde ne yapacagini şasirmissin kafa gitmis iyice bi psikologa gitmeni tavsiye ederim bu kafayla cok yasamazsin

Aileden birisinden şiddet flan mi gordun arkadaslarin tarafindan mi dislandin sevgilin yok mu yalnizlik psikolojisi bu herhalde ne yapacagini şasirmissin kafa gitmis iyice bi psikologa gitmeni tavsiye ederim bu kafayla cok yasamazsin

Hakaret edersin sende anca işte her insan kendine yakışanı yapar

Üstün ırksın evet anlıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt