Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manciniyi yine rezil etmişler

Icardi Candreva Banega ve Perisicli bir takımla ilk 3e giremezse istifa etsin. Inter taraftarina yazık oluyor

Son düzenleme:
Niye hemen Selcuk ile kiyasliyorsun ki? Katki'nin anlami kisiye göre degisir. Sen istatistiksel katkidan bahsediyorsan zaten Jose gibi oyuncu onu yapamaz. Örnegin anormal seyler olmaz ise Xavi de Iniesta veya Messi'nin istatistiklerine ulasamaz.

Her oyuncu profiline göre, mevkisine göre katki belirlenir. Mesela pas yüzdesi, top kapma, dogru kosular vsvs..

Kopuk bir sistem veya takim olmayip yaninda düzgün saglam oyuncular olursa Jose'nin iyi isler yapabilecegine inaniyorum. Iyi isler lafindan 20 gol cikarmamak gerek.

Ben senin demek istediğini anladımda

Bu adam takımda ofansif yönü iyi olduğu için Selçukla kıyaslanıyordu sürekli.Hatta oynatılırsa pas oyumuzun düzene gireleceği vs konuşuluyordu

Gol ve Asist üzerinden değerlendirmem çok normal

İkisinide ofansif yönden değerlendiriyorum cevap bariz belli

Oyuncularımıza kötü lakap takmayalım lütfen.

Süper Moderatörümüz Chedjou Chedshit demisti diye hatirliyorum. :38573:

Ulan sen ağzında ciklet ciğnerken biz burada takılıyorduk

Haddini bil daha dün üye olmuşsun akıl veriyor birde millete senin aklınamı kaldı isnanlar ?
Agzimda ciklet cignerkenmis hahaha ulan ben Galatasaray için kaç kere ağladigimi bilirim ben takimimi Armamizi seviyorum senin gibi kişisel kişileri one cikarmiyorum bi tutturmusun selcuk da selcuk sneijder'in bi acigini bulursun yerden yere vurursun muslera podolski desen ayni. Ama selcuk beyimiz 3 milyon euroyu cuggalar formasini yere atar takimin icinde çete kurar çetede olmayani dişlar takimi karistirir o zaman bise yok burak kankasi defoldu gitti sira onda

Fenerle ilgili bir haberin burda paylasilmasi sacma

Bize ne fenerden

28839253f9a1d88fd9c5d1ddc2d2c288.jpg

Bir üyeliği ile sövüyor biri ile transfer haberi paylaşıyor. İLGİNÇ !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt