Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
Atomun çapı > Dursunun çapı açık net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin sayende uye oldum diye senin gotunu mu yalicam mamalaga bak laNe diyorsun ulan foruma benim sayemde üye oldun adamın ettiği laflara bak
Banlamayayım seni uza
Niye hemen Selcuk ile kiyasliyorsun ki? Katki'nin anlami kisiye göre degisir. Sen istatistiksel katkidan bahsediyorsan zaten Jose gibi oyuncu onu yapamaz. Örnegin anormal seyler olmaz ise Xavi de Iniesta veya Messi'nin istatistiklerine ulasamaz.
Her oyuncu profiline göre, mevkisine göre katki belirlenir. Mesela pas yüzdesi, top kapma, dogru kosular vsvs..
Kopuk bir sistem veya takim olmayip yaninda düzgün saglam oyuncular olursa Jose'nin iyi isler yapabilecegine inaniyorum. Iyi isler lafindan 20 gol cikarmamak gerek.
Senin sayende uye oldum diye senin gotunu mu yalicam mamalaga bak la
ugur ünsal nerede ,sarı zeytin getirecektiOyuncularımıza kötü lakap takmayalım lütfen.
ugur ünsal nerede ,sarı zeytin getirecekti
Oyuncularımıza kötü lakap takmayalım lütfen.
Agzimda ciklet cignerkenmis hahaha ulan ben Galatasaray için kaç kere ağladigimi bilirim ben takimimi Armamizi seviyorum senin gibi kişisel kişileri one cikarmiyorum bi tutturmusun selcuk da selcuk sneijder'in bi acigini bulursun yerden yere vurursun muslera podolski desen ayni. Ama selcuk beyimiz 3 milyon euroyu cuggalar formasini yere atar takimin icinde çete kurar çetede olmayani dişlar takimi karistirir o zaman bise yok burak kankasi defoldu gitti sira ondaUlan sen ağzında ciklet ciğnerken biz burada takılıyorduk
Haddini bil daha dün üye olmuşsun akıl veriyor birde millete senin aklınamı kaldı isnanlar ?
Saygıdeğer admirim lescuk değil de mesela Olcan'a Göbekcan diyebilir miyiz? Saygılar.