Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk gibi yana geriye oynasaydi top kaybi o kadar yapmazdi haklisin
Herkese demedim kardesim ustune alinan alinsinAyni fikirdeyim ama raporladim,taraftara hakaret var
Bu arkadasimizin torpilli oldugunu mu söylemek istiyorsun kardes?Anlaşılan sadece burada tanıdık mevzusu yok![]()
Herkese demedim kardesim ustune alinan alinsin![]()
neyse ki tek eksik var... :red:Tek eksiğimiz bana göre şuan önlibero, stoper ve sağ bek
Leiva+Vlad Chiricheș+Valencia bu takımı uçurur gerçekten ama
![]()
başımızdaki başkana bak yav
İNŞALLAH İSTİFA EDECEKLER BU SENE SONUNA KADAR
ABV ABBAS
Bu arkadasimizin torpilli oldugunu mu söylemek istiyorsun kardes?
Jose Rodriguez Skils Galatasaray. - YouTube
O maaşı içindirAli Ay (Bursaspor Başkanı): "Olcan için Galatasaray'a 700.000 €'luk teklif sunduk, bekliyoruz." (Bursa Hakimiyet)
Mancini reis City döneminden beri cok bozdu kendini. City de ne güzel ofansif oynayacak kadro kurup sampiyon olmustu ama özellikle italya'ya döndügünen beri sadece kazma defansif oyuncular alip duruyor.
Her türlü biz de kalabilirdi ama. 10 Hamza 20 Denizli eder.
Video ya göre degerlendirme yapmadim zaten, fotografta koyabilirdim.Sabrininde öyle videoları var
Yeteneksiz olduğu konusunda hem fikirmiyiz ?
İsine gelmeyince kaptana saygi formayi yere atan kaptan yok oyle yagma.Allahin kuşu trolluk flan degil senin yaptigin bokunu cikariyosun artik senin gibi bi kac kuş daha var forumda antuya gidin olum sizin kafesiniz orasiBeğenmesende takımımızın KAPTANI
Saygı duyun !
Video ya göre degerlendirme yapmadim zaten, fotografta koyabilirdim.
Hemfikir degiliz. Hersey siyah veya beyaz olmamali diye düsünüyorum. Bir Iniesta olmamasina ragmen potansiyelli ve sistem adamidir kendisi.
İsine gelmeyince kaptana saygi formayi yere atan kaptan yok oyle yagma.Allahin kuşu trolluk flan degil senin yaptigin bokunu cikariyosun artik senin gibi bi kac kuş daha var forumda antuya gidin olum sizin kafesiniz orasi
Niye hemen Selcuk ile kiyasliyorsun ki? Katki'nin anlami kisiye göre degisir. Sen istatistiksel katkidan bahsediyorsan zaten Jose gibi oyuncu onu yapamaz. Örnegin anormal seyler olmaz ise Xavi de Iniesta veya Messi'nin istatistiklerine ulasamaz.Göreceğiz
Selçuk'un bir senede yaptığı katkıyı,asla kariyeri boyunca yapamayacak bir oyuncudur kendisi şahsi kanaatimde o yönde![]()
Bu arkadasimizin torpilli oldugunu mu söylemek istiyorsun kardes?
Jose Rodriguez Skils Galatasaray. - YouTube