Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter bu arada 5 tane yemis Tottenham e karsi, dakika 68

Kulübümüzün efsanelerinden Sn. Mancini'yi sportif direktör olarak camiamıza davet edelim.

Mancini reis City döneminden beri cok bozdu kendini. City de ne güzel ofansif oynayacak kadro kurup sampiyon olmustu ama özellikle italya'ya döndügünen beri sadece kazma defansif oyuncular alip duruyor.

Her türlü biz de kalabilirdi ama. 10 Hamza 20 Denizli eder.

Tek eksiğimiz bana göre şuan önlibero, stoper ve sağ bek

Leiva+Vlad Chiricheș+Valencia bu takımı uçurur gerçekten ama

fft104mm3627574.jpg

başımızdaki başkana bak yav :mad:

İNŞALLAH İSTİFA EDECEKLER BU SENE SONUNA KADAR

ABV ABBAS
neyse ki tek eksik var... :red:

Mancini reis City döneminden beri cok bozdu kendini. City de ne güzel ofansif oynayacak kadro kurup sampiyon olmustu ama özellikle italya'ya döndügünen beri sadece kazma defansif oyuncular alip duruyor.

Her türlü biz de kalabilirdi ama. 10 Hamza 20 Denizli eder.

Bence birazda biz bozduk

Savunma yapamayan bir takima savunmayi ögretmek istedi olmadi,simdi bir inat ugruna inter'de savunma nasil yapilir ögretmek istiyor bence

Beğenmesende takımımızın KAPTANI

Saygı duyun !
İsine gelmeyince kaptana saygi formayi yere atan kaptan yok oyle yagma.Allahin kuşu trolluk flan degil senin yaptigin bokunu cikariyosun artik senin gibi bi kac kuş daha var forumda antuya gidin olum sizin kafesiniz orasi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Video ya göre degerlendirme yapmadim zaten, fotografta koyabilirdim.

Hemfikir degiliz. Hersey siyah veya beyaz olmamali diye düsünüyorum. Bir Iniesta olmamasina ragmen potansiyelli ve sistem adamidir kendisi.

Göreceğiz

Selçuk'un bir senede yaptığı katkıyı,asla kariyeri boyunca yapamayacak bir oyuncudur kendisi şahsi kanaatimde o yönde :)

İsine gelmeyince kaptana saygi formayi yere atan kaptan yok oyle yagma.Allahin kuşu trolluk flan degil senin yaptigin bokunu cikariyosun artik senin gibi bi kac kuş daha var forumda antuya gidin olum sizin kafesiniz orasi

Ne diyorsun ulan foruma benim sayemde üye oldun adamın ettiği laflara bak

Banlamayayım seni uza

Moderatör tarafında düzenlendi:
Göreceğiz

Selçuk'un bir senede yaptığı katkıyı,asla kariyeri boyunca yapamayacak bir oyuncudur kendisi şahsi kanaatimde o yönde :)
Niye hemen Selcuk ile kiyasliyorsun ki? Katki'nin anlami kisiye göre degisir. Sen istatistiksel katkidan bahsediyorsan zaten Jose gibi oyuncu onu yapamaz. Örnegin anormal seyler olmaz ise Xavi de Iniesta veya Messi'nin istatistiklerine ulasamaz.

Her oyuncu profiline göre, mevkisine göre katki belirlenir. Mesela pas yüzdesi, top kapma, dogru kosular vsvs..

Kopuk bir sistem veya takim olmayip yaninda düzgün saglam oyuncular olursa Jose'nin iyi isler yapabilecegine inaniyorum. Iyi isler lafindan 20 gol cikarmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt