Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elimizde tek forvet varken ve onun sakatlanması cezalı olması durumda forvetsiz kalacakken hangi akıl ile forvet transferi kapanıyor

Bugunku maç saat kaçta ve yayını var mı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse kiralansa iyi olur.

Bana göre yedek forvet sağbek transferinden daha önemli. Linnes-Sabri bana göre sadece ligde olan takımı idare eder. Ortasaha da gelince savunma biraz toparlanır. Bu lig gol atanın kazandığı lig. Ona göre davranmalıyız.

Emre ve José yerine Hamit ve Dzemailiyi gönderseydik keşke. Iki topçu ilk 11 için yetersiz olsalarda yedekte durabilirlerdi.

Hamit doğru dürüst maç oynamadı, Dzemaili de buraya geldikten beri iyi bir performans ortaya koyamadi ve bir yedek için çok para kazanıyor

acaba sarı kafa leivayı bırakmazsa alternatif olarak kimler var düşündükleri diarra oldugunu ögrendik ama o da yattı

Niasse kiralansa iyi olur.

Bana göre yedek forvet sağbek transferinden daha önemli. Linnes-Sabri bana göre sadece ligde olan takımı idare eder. Ortasaha da gelince savunma biraz toparlanır. Bu lig gol atanın kazandığı lig. Ona göre davranmalıyız.

süper olur. yedekten gelip fark yaratacak bir forvet lazım.

niasse ile anadolu deplasmanlarındaki her kiliti acarız.

hayırlı cumartesiler :)

CnqZNTIXgAMqGn8.jpg

elimizde tek forvet varken ve onun sakatlanması cezalı olması durumda forvetsiz kalacakken hangi akıl ile forvet transferi kapanıyor
Bir de cikip Podolski var diyorlar iyide podolski forvet oynayınca onun yerine kanatta kim oynayacak ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga fena oyuncu değil ama ben olsam Fransa'dan daha genç bir ortasaha ile anlaşırdım. Oynama sürekliliği olan ve mümkünse uzun boylu ve hava toplarını ortasahada karşılayabilecek bir ön libero. İkinci ligden bile olur.

Bizim ortasahada biraz size ihtiyacımız var.
Tolga için 3 milyon kulübü, 2 milyon x 3 sene =6 milyon da kendisi toplam 9 milyona mâloluyor. Bu paraya Fransadan belçikadan 3-4 tane genç önlibero alınır, elbet bir Diarra çıkar içlerinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt