Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
elimizde tek forvet varken ve onun sakatlanması cezalı olması durumda forvetsiz kalacakken hangi akıl ile forvet transferi kapanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas ve Tolga gelirse fazla transfere gerek kalmayacak.
Umutu affedecekler diye korkuyorum.elimizde tek forvet varken ve onun sakatlanması cezalı olması durumda forvetsiz kalacakken hangi akıl ile forvet transferi kapanıyor
Akpa Akpro tolga'dan daha ucuz hem defans yönünü toplar takımın
Umutu affedecekler diye korkuyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ne maçı?Bugunku maç saat kaçta ve yayını var mı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugunku maç saat kaçta ve yayını var mı
Niasse kiralansa iyi olur.
Bana göre yedek forvet sağbek transferinden daha önemli. Linnes-Sabri bana göre sadece ligde olan takımı idare eder. Ortasaha da gelince savunma biraz toparlanır. Bu lig gol atanın kazandığı lig. Ona göre davranmalıyız.
Duymadım kardeşim bilgin varsa cevaplandırabilir misinyapma aga ya, marstamı yasıyon![]()
A2 takımıyla olanNe maçı?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bir de cikip Podolski var diyorlar iyide podolski forvet oynayınca onun yerine kanatta kim oynayacak ?elimizde tek forvet varken ve onun sakatlanması cezalı olması durumda forvetsiz kalacakken hangi akıl ile forvet transferi kapanıyor
Duymadım kardeşim bilgin varsa cevaplandırabilir misin
********************* gazetesihayırlı cumartesiler
![]()
Onu biliyorum kardeşim ya A2 takımıyla ayarladılar bugune onu soruyoruma.madrid güvenlik gerekcesi ile gelmiyor..
2-3 gün icinde muhtemelen ligden bir rakip ile oynayacaz.
Tolga için 3 milyon kulübü, 2 milyon x 3 sene =6 milyon da kendisi toplam 9 milyona mâloluyor. Bu paraya Fransadan belçikadan 3-4 tane genç önlibero alınır, elbet bir Diarra çıkar içlerinden.Tolga fena oyuncu değil ama ben olsam Fransa'dan daha genç bir ortasaha ile anlaşırdım. Oynama sürekliliği olan ve mümkünse uzun boylu ve hava toplarını ortasahada karşılayabilecek bir ön libero. İkinci ligden bile olur.
Bizim ortasahada biraz size ihtiyacımız var.