Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan News sur Twitter : "Riekerink; Sabri, Hamit, Salih, Donk, Yasin ve Emrah'ı, Super Kupa oncesinde kadro dışı bırakmak istiyor. (Fotomac) https://t.co/WMEjuWJGPF"

Ulan bu adamı karıya götürsek bile az adamsın adam lan yürü be HOCAM

jan-olde-riekerink-bruma-dan-cok-memnunum-8588591_x_6435_o.jpg

ama ben küfür etmedim ki,o yıldızlı kısımda gs ****** yazıyo:D neyse dert değil:D

Söyleyeceğin bir şey varsa burada söyle delikanlı gibi.

Sağdan soldan zavallıların mesajlarını taşımana gerek yok diye düşünüyorum.

Söyleyeceğin bir şey varsa burada söyle delikanlı gibi.

Sağdan soldan zavallıların mesajlarını taşımana gerek yok diye düşünüyorum.
seni seviyorum,forumdaki diğer arkadaşlarım gibi.hissim bu.düşüncem de sevimli bi kimsesin:o

Son düzenleme:
Bizim gol yememizde stoperlerle beraber en büyük iki sorun ortasaha rakipten top kapacak adam olmaması ve hücum yaptığımızda topun ilerde yeterince kalmaması. Top duvardan gelir gibi geliyordu Burak ve Umut varken. Eren bu işi değiştirecektir. Sonra Leiva ile ortasaha sorunu da çözülürse bence Serdar da Linnes de gözümüze daha iyi görünecektir.

Nöbette Almancı var mı ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim gol yememizde stoperlerle beraber en büyük iki sorun ortasaha rakipten top kapacak adam olmaması ve hücum yaptığımızda topun ilerde yeterince kalmaması. Top duvardan gelir gibi geliyordu Burak ve Umut varken. Eren bu işi değiştirecektir. Sonra Leiva ile ortasaha sorunu da çözülürse bence Serdar da Linnes de gözümüze daha iyi görünecektir.
aynen

süphesiz öyle. ortasahamız cok direncsiz.

3 yıldan beri bu takıma dinamo bir merkez alın demekten usandım.

:crushed:

yaw birakin bu isleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt