Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darbe olacaktir maalesef. O zaman sokaklara dokuluruz :D

Ne yazik ki hic bir halt olmaz. Galatasaray taraftari olarak cok beceriksiz ve pasifiz bu konuda. Öyle organize olup da protesto gerceklestiremiyoruz.

Yoksa bu yönetimi taslamak lazimdi coktan Florya kafalarinin üstüne yikilmaliydi, ya da daha dogrusu Dursun'un oteli.

Dr. Tony Xia ‏@Dr_TonyXia Our plan is to add 7-8 new players . We have 3 bids ongoing and two loans negotiating.It will work out as planned.

Aston Villamiz sampiyon olacak hamleler yapacak anlasilan

Ne yazik ki hic bir halt olmaz. Galatasaray taraftari olarak cok beceriksiz ve pasifiz bu konuda. Öyle organize olup da protesto gerceklestiremiyoruz.

Yoksa bu yönetimi taslamak lazimdi coktan Florya kafalarinin üstüne yikilmaliydi, ya da daha dogrusu Dursun'un oteli.

Banane istanbul dakiler gitsin xDè

Aynen. Bizim taraftar birde yine kotunun iyisi

Kulsar 18-19 yildir Aziz'e zarar veremedi :D

Dr. Tony Xia ‏@Dr_TonyXia Our plan is to add 7-8 new players . We have 3 bids ongoing and two loans negotiating.It will work out as planned.

Aston Villamiz sampiyon olacak hamleler yapacak anlasilan

Stoper ihtiyacınız var mı?

Varsa çok iyi birini tanıyorum.

Süper çalım atar, pasları iyidir.

Ufak bir detay olarak savunmadan fazla anlamaz.

Ajax'a ufak bir meblağ teklif edip alalım Huntelaar'ı.

Eren'in yedeği olur.

Son düzenleme:
Stoper ihtiyacınız var mı?

Varsa çok iyi birini tanıyorum.

Süper çalım atar, pasları iyidir.

Ufak bir detay olarak savunmadan fazla anlamaz.

Semih in paslari, calimlari o kadar iyi degil bence renkdash. Gerek de yok.

Semih in paslari, calimlari o kadar iyi degil bence renkdash. Gerek de yok.

Stoper deyince kimden bahsettiğimi anlamadın sanırım renktaş sen de haklısın.

O zaman şöyle söyleyeyim stoper olduğu iddia edilmesine rağmen savunmadan hiç anlamayan bir arkadaş var.

Çinli başkanını ikna et üste fazla para istemiyorsanız kullübünüze hayırlı olsun.

Son düzenleme:
CpKyB4BXEAAg_wf.jpg

nasil kadro disiymis bu

sekiztas bentekeyi almis.sirada kompani varmis.fuko basgan seri bombalara baslamis.

Bu sezon şampiyonluk ihtimalleri:

%51 BJK

%49 TS

%0 diğer

oldu bu transferle.

Beyler bugün ki BipSpor'un haberine bakın derim :) Malum yönetimlere yakın olduğu için bu servis ısmarlama haber gelmiş :) 3 oyuncuyu gönderdikten sonra transferlere hız verilecekmiş. Yani bundan sonra Leiva felan beklemeyin haberi bu. Ben bu şekilde yorumladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt