Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Imbula'nın ısrarı elimizi güçlendirdi Ancak biraz zaman alacak gibi. Bitti diyenlere itibar etmeyin ama gelinen nokta müspet.
2. Fernando'nun yıllık maaşında aradaki fark 500€ . Bonservisinde ki fark 2milyon € . (edit: 500.000 olacak o :) )
3. İki isimde gelinen nokta çok iyi ama kolay transferler değil. İkisi için uğraşıyorlar hedef ikisini aynı anda almak ama zor olacak.
4.Feghouli için ayni şeyleri yazıp duruyoruz.Biz almaktan vazgeçmezsek bu iş biter.İstediği 3m yıllık maaşına yansıtıldı.
5. Disiplin ile alakalı bir madde eklenmeye çalışılıyor. Ondan sonra imzalar atılır. Olay tamamen bizim yönetimde.

200 mal cenke veriyorlar da 500 ü fernando ya vermiyorlar doğru ise almayan şerefsizdir ekmek almasınlar şu adamı alsınlar artık. Feg ile Fer bu takımın tüm rengini değiştirir.

Fernando ile bonservis farkı 2 m çokmuş ya. City parayı napacan sal gelsin adam

Fikret Orman: Lewandowski ile fotoğraf çektirecektim ama bunun dedikodusu çok olur diye vazgeçtim. :D

Yarın turu geçersek transferler tek tek açıklanır diye düşünüyorum, elenme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.

Muslera-Mert
Maicon-Serdar-Denayer-Ahmet-Koray
Mariano-Linnes-Transfer-Carole-Oliveira
Fernando/imbula-Transfer-Selçuk-Tolga-Donk
Feghouli-Transfer-Rodriguez-Yasin
Belhanda
Gomis-Eren-Transfer

Kadromuz kaliteli olucak inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt