Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon un yanına neden hızlı bir transfer isteniyor? ahmetin, serdarin ağır oldukarını düşündükleri için mi? yoksa biz Maicon aldık adam ağır biz bunun yanına daha hızlı bir adam almalıyız ki aldığımız adamı tamamlasin diye mi....

1- serdar hızlı bir stoper ama adam sakatlik sıkıntısı yaşıyor
2- ahmet çok hızlı bir stoper değil ama ayağı yere daha saglam basan bir stoper hatta Maicon bize fiziksel olarak hazır gelmesine rağmen geçen maç ahmet daha hazır bir görüntü sergiledi.
3- bize İki tane eh işte veya buda olabilir trasferi yerine o bütçeyle daha iyi bir tane a plus oyuncu alınmalıydı aynı urfaluji gibi adam semihi bize stoper gösterdi

Sakın yanlış yorumlanmasın ben Maicon eleştirmiyorum adam iyi kötü onu gorecez sadece tudor yanına hızlı adam istedi gibi transfer dedikodularinda serdar ve Ahmet yapılan yorumları haksız gördüğüm için dile getirmek istedim. Eger bu dedikodu dogru ise ozaman sorarım madem bu adam ağır bir stoperdi niye aldınız?

Son düzenleme:
icermiyiz¿¿¿¿
862a6dc7778261d8db29de3293189308.jpg

Galatasaray, Mert Günok'un transferi için Bursaspor ile görüşüyor. Bursaspor, kaleci için 300.000 € istiyor. (beIN SPORTS)

Maicon un yanına neden hızlı bir transfer isteniyor? ahmetin, serdarin ağır oldukarını düşündükleri için mi? yoksa biz Maicon aldık adam ağır biz bunun yanına daha hızlı bir adam almalıyız ki aldığımız adamı tamamlasin diye mi....

1- serdar hızlı bir stoper ama adam sakatlik sıkıntısı yaşıyor
2- ahmet çok hızlı bir stoper değil ama ayağı yere daha saglam basan bir stoper hatta Maicon bize fiziksel olarak hazır gelmesine rağmen geçen maç ahmet daha hazır bir görüntü sergiledi.
3- bize İki tane eh işte veya buda olabilir trasferi yerine o bütçeyle daha iyi bir tane a plus oyuncu alınmalıydı aynı urfaluji gibi adam semihi bize stoper gösterdi

Sakın yanlış yorumlanmasın ben Maicon eleştirmiyorum adam iyi kötü onu gorecez sadece tudor yanına hızlı adam istedi gibi transfer dedikodularinda serdar ve Ahmet yapılan yorumları haksız gördüğüm için dile getirmek istedim. Eger bu dedikodu dogru ise ozaman sorarım madem bu adam ağır bir stoperdi niye aldınız?
3-
Böyle yeni yazan tipler neden hep forumun tam zıttı şeyler yazar anlamam. Adam ahmeti övüyor maiconu yeriyor. Allasen sen yazma okumaya devam et daha iyi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mert net yanlış transfer olur.

Fener kovdu, Bursa'da her oynadığı maçta saçma sapan goller yedi.
Milli takıma çağrılmanın kredisini hala yiyor.

Hayrullah gelecek diyen kimdi Nevzat mı?

yav şu recep ve yunus inşallah birer asensio olur.recep daha 16 yaşında.yunus yeni girmiş 17 ye. real madrid bile artık gençleri oynatıyo,hazırcı degiller.

300k verip kaleci mi alcaz! eray var hiç olmadı altyapıda bi dünya adam var.

Dursun Özbek: "Seyir zevkinin yüksek olacağını tahmin ettiğim maçın sonunda tur atlayan tarafın biz olacağımıza inanıyorum"

ben bizimkilerin yerinde olsam ne yapar eder berkeyi alırdım altınordudan.önundeki stoperler ozan ve abdulsamed çünkü milli takımda.sagbekte ramazan yine bizden,solbekte melih gökçimen yine bizden.nasıl olur da almazlar ya...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt