Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26857c4217bf8538d00aef2107c122c4.jpg

Sergen hayat şey gibi herkesin eline verilmez herkesin boynuna dolanmaz

Hakan Balta da Göztepe ile anlaşacak büyük ihtimalle.Adam gibi adam,görev adamı seni de unutmaz bu taraftar.

Bu arada kişisel görüşüm Tolga 8 numara değil de adam gibi ön libero oynatılırsa o kıyaslandığı 2 arkadaşıda dümdüz eder.
Tolga 3lu orta sahada kesici oynar...hemde iyi oynar ama selcuk ve sneijder gibi laubali adamlarin yaninda siritir. Tolganin ozellikleri alan daraltmasi ve savunmada yardim baskisi.

fundamentalleri cok iyi aslinda, superde bir fizigi var 180 üstü tam bir workhorse bruiser

ama adamda bilek yok ayak ustu vuramiyor iste mubarek ondan az kufur yemedi

halbuki rikonun altinda siir gibi oynuyordu

Bana eleneceğiz gibi geliyor, kafamda maçı oynadığım zaman bir çıkış yolu bulamıyorum şu kadroyla. Rakibin ciddi anlamda çok panik olması lazım

haddimden fazla gsarayli olmam beni bu gece uyutmuor renkdaslar
ddee90fdf8aea58a5538bcde7c28b777.jpg

Şu düşünülen kadro kurulsun ve takım adapte sorunu acsın bu ligde puan kaybetmez kolay kolay hiç bir maçda. Ama kura bilecekler mi bakalım.
Toplamında çok güçlü isimler ile bir onbir yazılıp çiziliyor.

Imbula Fernando fegholi muslera denayer maicon mariano olivera? Gomis belhanda....

Bu bu nedir yahu? Bide sol kanat konop veya yakın kalitede adam alınsın muthiş onbir kadrosu ortaya çıkıyor. Hoca Türkiye liginde vasat oğlu vasat performans göstermeli ki bu oyuncu grubu ligi dağıtamasın.

İmbula,Fernando ve Feghouli şart. Yarın tur gelirse art arda transferler açıklanır.

bu bakış açısı populistlikten öteye gitmiyor. hiç bir altyapı oyuncusu direkt olarak 17-18 yaşında çıkıp Galatasaray'da as 11 olamaz. ha diyeceksiniz yedekte beklesin. potansiyelli bir oyuncuyu sen oynatmaz ve yedekte bekletirsen de o oyuncu körelir. en son örneği bruma. o kadar yetenekli bir oyuncuyu kiraladık ispanya'ya. ondan öncesine bakarsak altyapıdan çıkmış en yetenekli oyuncu arda turan. çıkıp direkt 11 oynamadı takımda. manisa'da 1 sene oynadı, futbolunu pişirdi. ondan sonra geldi Galatasaray'da oynamaya başladı. şuan için kiraladığımız potansiyelli bir oyuncumuz var mı? yok. o zaman gelecek sene için altyapı fikrini unutun.

O dediğin de eskide kaldı mesela. Yeteneği isteği olan her türlü oynuyor.

Bak bu sene 4.oldun dediğin mantıkla hiçbirşey oynamadan. Selçuk olmasa Çalık olmasa da Ozan Kabak olsa Carole ollmasa da U17'den biri olsa şu formayla gene 4-5'e giremezmiydin? Girerdin.

Ajax mesela en güzel örneği verdi. Altyapısından çıkan oyuncuların neredeyse hiçbirini kiralamamış adamlar. Biz hala U20'nin en iyi sol beki seçilen adamı altyapıya alıyoruz.
Hiç Türkiye'de tutmaz falan demeyin. Adam 2-3 maç kötü oynadığında medyanın gazına gelip yiyiyorsunuz adamı.

Bu bakış açısıyla baktığın için taraftarlarda baktığı için olmuyor mesela , bu popülistlik değil. Sen daha adam çıkmadan adama güvenmeyip 30 yaşında Fener'in en kötü halinde iş yapamadığı için postalanmış Volkan'ı getirirsen sadece 2-3 kupa maçında oynatırsan o iş olmaz.Adamları kiralamak daha da silinmelerine yol açıyor ülkede.

Zamanında altyapıdan Mertan Caner vardı Benfica maçında parladı ADS maçında kupada stadda canlı izledim 11 başladı hatta asist yaptı. Ama Fatih Bey ona bir şans vermeyip Yiğit Gökoğlan denen tutmayacağı belli ismi getirdi. Burda Serdar Gürler ismi geçerken de söyledim . Yasin eğer maaş tribine girip gitmek istiyorsa yerine sadece tecrübeli diye tutmayacağı açık adamları almanın anlamı yok. Altyapıdan çıkar , adam hadi tutmasa bile zarar ettirmez.

Beyler yeni aldığım evin ikinci katını kiraya vermek için içini değiştirdim nasıl olmuş. Şu değişimi yaptım eskiden 380€ ya kiralanan 65m2 evi 550€ ya kiraladim bana 2000€ mal oldu tamiri.
d46207d2b3da782e84058b5e6db79786.jpg

2534d16dd55c4abed307cf591b98ff45.jpg

Şu düşünülen kadro kurulsun ve takım adapte sorunu acsın bu ligde puan kaybetmez kolay kolay hiç bir maçda. Ama kura bilecekler mi bakalım.
Toplamında çok güçlü isimler ile bir onbir yazılıp çiziliyor.

Imbula Fernando fegholi muslera denayer maicon mariano olivera? Gomis belhanda....

Bu bu nedir yahu? Bide sol kanat konop veya yakın kalitede adam alınsın muthiş onbir kadrosu ortaya çıkıyor. Hoca Türkiye liginde vasat oğlu vasat performans göstermeli ki bu oyuncu grubu ligi dağıtamasın.

f71c6d23b0cd5e54a823ab3fc6087ce3.png

Şu kadro uyum sağlarsa kolay kolay puan kaybetmez. UEFA'da da ciddi final oynama şansı olur devam edilirse çünkü Türkiye'de son yıllarda böyle bir kadro kurulmadı.

Bizde bir sistem olmadığı sürece Tolga her türlü leş görünecek gözünüze. Selçuk'un yanına Atiba'yı getir şuan onada 3-4 haftaya sallamaya başlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt