Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
49d884616c797dda0d05fee5edea8a12.jpg

Nouri denen topcu pkk sempatizaniymis

Dalkurd mardinli kurtlerin kurdugu bi takim pkk olayi flan asilsiz

Rtaslar benim anlamadigim mesela konop ismi gecti olmayinca sol aciktan vaz mi gecildi

Bu ne bicim transfer politikasi

Bu sene stoper olayi cok ilginc

Galatasaray --> Denayer de gelirse en iyi rotasyon
fb --> En iyi tandem
bjk --> En iyi bireysel stoper

Bakalim lig maratonunda hangisi daha verimli olacak

fb --> En iyi tandem

Bizim ortasahamız ve iki bek oyuncumuz çok kötü olduğundan stoperleri kötü gösteriyor.Transferde adı geçen 3-4 oyuncu bize gelirse Denayer gelmesede olur bence

fb --> En iyi tandem

fb'nin kadrosu kötü, transfer de yapamıyorlar. Bu sebeple bunun defanslarıni da kötü göstereceğini düşünüyorum.

denayer'in seviye atlatmayacağı kanaatindeyim. eldeki kadronun fener'den farkı yok. Ama aradaki fark bizim transfer yapabiliyor olmamız. ismi geçen Fernando, imbula alınırsa bu doğal olarak defansı da etkiler. Bu 2'si gelirse ligin en az gol yiyen takımı olmamamız içten bile değil.

bjk'nin ise geçen seneye göre daha kötü bir performans sergileyeceğini düşünüyorum. 1 yaş daha yaşlanmış. pepe'yi kazanmış olsa dahi marcelo'yu kaybetmiş bir takım. üstüne bir de pepe geçen seneki gibi sakatlanırsa yandılar.

Son düzenleme:
Nickli Üyeden Alıntı yoo Türk sordu işte.
Kaybederseniz istifa edecek misiniz?

Bu boş bir soru mu sence.
@Kağan Koç

demin aspora baktim o soruyu soran da koyu fenerbahceli muhabir, yani yanilmamisim aygün özipek (özmöpek) aspor muhabiri.
ancak öyle biri böyle mactan önce böyle soru sorabilir, art niyetli bi soru oldugu bastan sonuna kadar belliydi.

Son düzenleme:
Aynen öyle Faruk Bey;
Nevzat,Aygün'ün yanında bu yüzden kuş konusunu açtı:D:oley:
Armamızın Aslan olduğunu söyledi

Dun feghouli gelmedi
Bugun de imbula
Bu gece avrupa'dan elendikten sonra yarın da fernando yatar.

Boylece Tek iddialı oldugumuz platform olan söylenti liginde de yalan oluruz. Ha bir de, üstüne para vererek yerli oyuncuları satan yönetim, yerli ihtiyacı oldugunu fark ettiginde olacaklari da merakla bekliyorum.
Yasin-garry-emrah-yunus kanat rotasyonuyla lige baslamak sürpriz olmaz. Volkan-Yusuf ikilisinden bjk'nin almadigini bu rotasyona ekleyebilsek guzel olur aslinda makul bir ucrete, sakatligi var kadrodisisi var.

Ortasahaya gelirsek denayer'i kiralıyormusuz, bu gercekci haber, muhtemelen ön liberoda kullanır tudor onu, yanına da donk ve tolga'dan iyi olan oynar.

Bu yönetimin yapmadigi her transfer, harcamadigi her para gelecek adına bir ışıktır. Daha fazla para harcayamayacaklar muhtemelen ve bu beni cok memnun ediyor.

Günaydin Beyler bugün Goddos ve Östersunda kan kusturacagiz

Hepinize Günaydin ve Iyi günler

Serdar
Ahmet
Tolga
Selcuk
Eren
Yasin
Selcuk
(Koray yerli sayilmiyor sanirim yeni statüde, eren'den de tam emin degilim)

semih ve cenk'in gitmesi, sinan'ın da gitti gidecek olmasi sebebiyle elimizde gecen seneden yukaridaki 7 isin kaliyor yerli olarak. 7 tane daha yerli kadroya katamayacaklarina gore kiradan dönen coplere alısmak lazım. En azindan yarısı kadroda kalacaktir.
umut gundogan, tarik camdal, emrah bassan, oguzhan kayar, endogan adili

Bugun günlerden GALATASARAY
Olmazsa transferleri unutalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt