Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Denayerrrrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alberto Morenonun defansta iyisi hücumda kötüsü :asd22: Yorum olsun çamurdan olsun
Kaç para alıyordu bu apaçiSON DAKİKA -
Ali Naci Küçük: Yasin Öztekin %30 - %40 zam istedi. Yönetim şuan cevap vermedi ama düşünüyor.
Ya senden daha çok maç izlerim sen rahat ol o konuda ama Costa analizi yapan çakma proflardan değilim hiçbiriniz değilsiniz boşuna trip yapmayın.
Dünyanın en gereksiz futbolcusuAli Naci Küçük: Jason Denayer'in menajeri geçen hafta Cenk Ergün'ü aradı. Denayer gelmek istiyor dedi. Tudor'a bildirildi. Tudor onayladı.
Ali Naci Küçük: Östersunds maçı sonrası transferde net gelişmeler olacak. Yönetim transferleri bekletiyor. Bu maç bekleniyor.
Eşekten inip katıra binmekSON DAKİKA -
Ali Naci Küçük: Dursun Özbek diyor ki; Sinan Gümüş, Benfica'ya giderse onun yerine yerli olarak Volkan Şen'i transfer ederiz.
elenirsek gecmis olsun gibi durmusAli Naci Küçük: Östersunds maçı sonrası transferde net gelişmeler olacak. Yönetim transferleri bekletiyor. Bu maç bekleniyor.