Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Westham 1.5 ni ödemiş geriye 3 kalmış
Bizde 4 yıllık kontrata yayalım bunu 3.2 den anlaşalım diyoruz
Kendisi 3.75 4 yılllık istiyor
Menajeri şartlarımızı kabul ettiğimiz an uçağa biner geliriz diyor

Tahminim mac sonu 3.5 e biter bu iş

3.2 uçuk bir para, begenmiyorsa paşa gönlü bilir.

Transfer yasağı olan Eskişehirspor; Ofoedu, Kaan ve Murat'ın transferlerinden vazgeçen Elazığspor, Y. Malatya ve Altınordu'ya teşekkür etti.
DFLP02EWsAA_KW7.jpg
Daha da batacaklar şikeciler Insallah borç batagindalar zaten

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli kalitesinde 27yasinda hicbir topcu bundan asagi ucrete gelmez. 4.5 bonservise aldigimiza sukredip verelim ne istiyorsa.
Bu kalitede daha ucuzu var mi? Ayni yaşta? Ben bilmiyorum varsa da gelmez zaten.

bu adam gamsız değil beyler. kesin olarak eminim buna. ama kafası fazla çalışmıyor, sorunu bu. futbol zekasından bahsetmiyorum. normal hayatta böyle yani. fizik olarak 10 numara. kafasını kullanırsa iyi katkı verir. bu saatten sonra kafasını ne kadar kullanır bilmiyorum. bu akşam görev gelirse umarım iyi iş çıkarır.

quaker-donk için demiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
fernando icinde aynisi gecerli
oyle abi. Bunu kabul etmeliyiz kaliteli oyuncu getirecejsen bu is böyle.
Feghouli'ye selcuk inan denen varlığın 3.9 civarı kazandıgini nasil açıklayabilirsin ki? Erenin,tarigin o paralari aldigini açıklayamassin bile. Adam zaten west ham'da en çok kazanan 2. Oyuncu. Normal yani istemesi

donkun oynayacağı max takım başak&antalyadır

bizim gibi kalbur üstü takımlarda anca top toplar(dı).

Muslera 30

Mariano 31
Denayer 22
Maicon 28
X

Fernando 30 / Imbula 24
X
Belhanda 27

Feghouli 27
X
Gomis 31

X= Transfer/ Belli degil

Tudor haberlere gore boyle bir kadro dusunuyor benim tespitlerime gore.

Alinacak o diger 3 oyuncunun da, yas ortalamasi max 25 olmali.

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: Östersunds maçı öncesinde Tudor, Dursun Özbek'e sol bek için Carole var Linnes'te oynar. Sol bek'e gerek yok dedi.

Ali Naci Küçük: Östersunds maçı sonrası Dursun Özbek, Tudor ile görüştü. Tudor bu görüşmede Carole ile olmayacağını anladığını bildirdi.

Akilli adamin hali baska ahhahaha

Galatasarayın en etkili muhabirinin ali naci, nevzat olduğu yerde başkanın dursun özbek olması çok normal.

düşünün bu adam koskoca epl'ye giderken bile bu paraları istemiş, vergi falan fasa fiso koskoca eplye giderken bu paralar... bonservissiz gitmesininde etkisi var tabi ama sonuçta yüksek para alıyor orada.
Ingiltereden Türkiye'nin kıçı kırık ligi icin az bile istemiş
Burda 2 eli 2 ayagi olmasi tek ozelligi olan varliklar 2.5 tan başlıyor

bu adam gamsız değil beyler. kesin olarak eminim buna. ama kafası fazla çalışmıyor, sorunu bu. futbol zekasından bahsetmiyorum. normal hayatta böyle yani. fizik olarak 10 numara. kafasını kullanırsa iyi katkı verir. bu saatten sonra kafasını ne kadar kullanır bilmiyorum. bu akşam görev gelirse umarım iyi iş çıkarır.

quaker-donk için demiş

Ne saçmalıyor bu kraker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt