Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
ilk sayfa olunca ne oluyor![]()
Sinan Bilgin adınızı kumun üstünde çiziyor.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk sayfa olunca ne oluyor![]()
Lucescu Galatasaray'aTudor Köyüne
Pogba ve Higuain'in 100 ettiği ortamda Neymar'a az bile. Çok yetenekli ve henüz çok genç. Ben olsam şu piyasada 250'nin altına vermem ama sözleşmesindeki madde 222 milyon galiba.
Carole'u satarsak alacağımız bek sakatlandığında orada kim oynayacak? Hep 11'i düşünmeyin.
Barcelona 222 milyon ve kendi bütçesiyle transfer pazarinda atağa geçecektir. Gözden çıkardıkları isimlere sulanamaz mıyız ki? Rafinha, Denis Suarez, Lucas Digne gibi isimlerden birisi çok mu maliyetli olur sizce?
evet gelirleri yüksek ama bildigim kadari ile pek saglam bir transfer bütceleri yokYıllık geliri 708 milyon olan bir takımın en önemli 2. oyuncusunu, geleceğini emanet edeceği oyuncusunu satması çok mantıksız. 222 milyon astronomik bir ücret fakat Neymar'ın parayla ölçülebilecek bir değeri yok. Eğer bu transfer gerçekleşirse ilerde Barcelona çok pişman olur. Henüz orta sahayı ve bekleri dolduramadan hücumdan büyük bir kayıp verir.
Carole'u satarsak alacağımız bek sakatlandığında orada kim oynayacak? Hep 11'i düşünmeyin.
250 yi neye göre baz aldın da vermem diyorsun sen baya pc oyunlarına kaptırmışsın kendini galiba.
Sinan Bilgin adınızı kumun üstünde çiziyor.
Yok rtaş, bu fahiş piyasada Higuain, Pogba 100, kariyerinde tek bir iyi sezon geçirmiş Morata 80 ediyorsa bence Neymar gibi bir adama 220 az bile.
Carole u simdi satsak bile zarar etmeyiz, Rodrigues de oldugu gibi
Linnes.
Geçen sene ne CL kazandılar ne de La Liga'yı bir de.Vay be. Barça yıllık 700milyon euro gelirini geçen ilk kulüp olmuş. Korkunc gelir bilançosu
Ben Linnes'i hiç beğenmiyorum, bence Carole'dan bile daha facia.
Arkadaş Jose Rodrigues'i kastetmiş sanirim. Garry gerçekten de para etmez Avrupada piyasasi olmayan bir oyuncu. Carole öyle değil Fransizlara 2 milyona itelenebilir.Rodriques'e kimse 200k dan fazla vermez.
Tek artimiz yıllık ücretlerinin düşüklüğü.
İstediğin zaman tekme