Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir orta saha oyuncusu bu kadar yan ve geri pas nasıl yapar anlamakta zorluk çekiyorum...Nasıl bir gudubetlik varsa yanına çevresine arkasına önüne nerden hangi topçu gelse o da aynı gudubet hale dönüşüyor...Virüs gibi her tarafına beceriksizlik bulaştırıyor...Kim mi ? ... Gerek var mı adını yazmaya...

Ama sahanın en iyisi tolgaydı düşünün artık gerisini muslera hariç o takımın çok üstünde

Futbolcu psikolojisidir...İlk maç rezalet bi skor almışsın...rövanş maçına çıkıyorsun her an yerine yeni transferler gelebilir...bir anlamda takımdaki geleceğin bu tür maçlara bağlıdır...ve resmen yırtarsın o maç...arkadaş sahadaki herkes (Maicon Muslera'm hazır olmayan Belhanda ve Gomis'i tenzih ediyorum) vazgeçilmezmiş gibi bir ruh halindeler...tur gidiyor gol gelmiyor panik bile yok yahu aklı bali biri bana bu durumu açıklasın Allah aşkına...

22ac2682970d6ab59b2541bdbb42cb12.jpg

....AYHANIN BU SURATI UNUTULMASIN

Ne olursa olsun onumuzde koca bir sezon var.
Her serde vardir bir hayir yapacak birsey yok.
Erkek olan varsa sol bek almasin ortasaha almasin kanat almasin simdi gorelim o erkekleri.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Futbolcu psikolojisidir...İlk maç rezalet bi skor almışsın...rövanş maçına çıkıyorsun her an yerine yeni transferler gelebilir...bir anlamda takımdaki geleceğin bu tür maçlara bağlıdır...ve resmen yırtarsın o maç...arkadaş sahadaki herkes (Maicon Muslera'm hazır olmayan Belhanda ve Gomis'i tenzih ediyorum) vazgeçilmezmiş gibi bir ruh halindeler...tur gidiyor gol gelmiyor panik bile yok yahu aklı bali biri bana bu durumu açıklasın Allah aşkına...

Turu geçerlerse herşey güllük gülistanlık olacak ve transferlere devam edecekler.
Böylelikle Carole'un yerine birini alacaklar,Selçuk'un,Tolga'nın,Sinan'ın,Yasin'in,Eren'in yerine adam alacaklar.

Niye yırtsın o zaman bu topçular ? Elenmeye bakarlar takım karışır o karışıklıkta kalabilen kalır takımda.
Asıl sorun bu kadar karaktersiz ve beyinsiz oyuncu topluluğunu bir araya getirmektır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt