Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DFM-jkXUMAI6F8S.jpg

Vay be şunların bile alay konusu olduk şerefsizler

sinan-yasin-selcuk-linnes falan gibi tipler satilmali satilabiliyorsa. yerine altyapidan cocuklar oynasa daha iyi

Feghouli gelecekmişte tatili çıkmışta imbulanın eşi türkiyeyi çok seviyomuşta fernando ikna edilmişte :))) östersunds a elendik hayatında avrupa kupasında ilk defa oynayan takıma elendik neydi o ultraslan mı ne grupsa hadi dursun sizi bahcede mangala bekliyo kodumun yalakaları

Arkadaslar, sinirler biraz azaldiysa cok ciddi bir durum soz konusu. Elbette transferler yapilir daha ama su takim varya su takim, resmen kume duser.

Amator takima karsi iki macta gol pozisyonu uretemeyen takim bu ligde kimseyi yenemez. Bu boyle gitmez malesef.
Yeminle çok ciddi durum
Bu takım küme düşer
Bursa'nın yaşadığı olayı yaşarız
Dursun bunu becerir

yarın lucescu gelirse birtek azda olsa umudum olur yoksa mac filan izlemem bu yıl

Arkadaslar, sinirler biraz azaldiysa cok ciddi bir durum soz konusu. Elbette transferler yapilir daha ama su takim varya su takim, resmen kume duser.

Amator takima karsi iki macta gol pozisyonu uretemeyen takim bu ligde kimseyi yenemez. Bu boyle gitmez malesef.
Orta saha hocam orta saha iki senedir orta saha diye bağırıyor takım gidip nerde gereksiz mevki var oraya adam aldılar

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer falan da yapıp parayı harcamasın mümkünse, bundan sonra yapacağı en iyi şey istifa edip gitmek Dursun'un.

Avrupadan elenmek tabiki acı ama artık şu takımın köküne inin arkadaş bu takımla ilerlesek ne bok olacaktı adam gibi revizyon yapılmalı dayanamıyorum bazı oyunculara Carole,Sinan,Tolga,Ahmet falan bunlar bizim yedeğimiz bile olamaz ya adam gibi revizyon olmazsa ligdede döküleceğiz en az 5-6 muhteşem hamle lazım Sinan denen bok yollansın gerekirse beleşe,Carole sonsuza dek tribüne çıksın,Feghouli-Fernando falan ne istiyorsa verilip alınmalı bu adamlar Uefa oynayacam diye ölmüyorlar asla vazgeçilmemeli Dursun 2018'de S.etmek lazım Tudoru yollayıp bir hoca alma lüksünü görmüyorum ama ondanda bi halt olmayacak gibi

adayları yazar mısın lütfen forumun gerginliği azalsın

Juande Ramos için ciddi girişimler olacaktı ama burada bile geç kalan yönetim yüzünden Tianjin Teda'yla anlaştı. Kulübü ligi bilen isimler öncelikli. Eric Gerets adaylardan biri. Yönetim içinde inatla Türk hoca isteyen ekip var. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Ama ciddi anlamda bir telefon trafiği olur aldığım bilgileri paylaşacağım. Yönetim çok büyük sıkıntıda Florya'ya akın etmek gerekiyor.

Bir Bruma ve Sneijder olsaydi, kesin elerdik bu takimi ayrica. Kimse bana aksini iddia edemez. Malesef hep boyle aah vaah cekip dururuz. Neyse bugunluk yeter basim patladi zaten.

Gider yaw. Yonetim istifa diyenleri uA susturuyordu. Wesley diyenleri susturuyordu. Biz azinligiz. Maalesef parali kopekler bu duzeni boyle goturur.

Avrupadan elenmek tabiki acı ama artık şu takımın köküne inin arkadaş bu takımla ilerlesek ne bok olacaktı adam gibi revizyon yapılmalı dayanamıyorum bazı oyunculara Carole,Sinan,Tolga,Ahmet falan bunlar bizim yedeğimiz bile olamaz ya adam gibi revizyon olmazsa ligdede döküleceğiz en az 5-6 muhteşem hamle lazım Sinan denen bok yollansın gerekirse beleşe,Carole sonsuza dek tribüne çıksın,Feghouli-Fernando falan ne istiyorsa verilip alınmalı bu adamlar Uefa oynayacam diye ölmüyorlar asla vazgeçilmemeli Dursun 2018'de S.etmek lazım Tudoru yollayıp bir hoca alma lüksünü görmüyorum ama ondanda bi halt olmayacak gibi

Bunlar o kadar vizyonsuz ve yüzsüzlerki bu kadro lige yeter derler ben bunlardan her bi boku bekliyorum.

Kan akmasi lazim kan baska türlü anlamicak bunlar, resmen dibe vurduk, serefimizi iki paralik ettiler namusuzlar, kelimelerler ifade edilemez bi durum

lucescu gelsin küme düşecez yoksa

Gider yaw. Yonetim istifa diyenleri uA susturuyordu. Wesley diyenleri susturuyordu. Biz azinligiz. Maalesef parali kopekler bu duzeni boyle goturur.
Onlara da savas acilmali bu durumdan memnun olmayan Galatasaraylilar tarafindan. Onlari daha bu stada almamak gerek.

Onun cevabini takimin gol yukunu ceken oyunculari gonderip yerine oyuncu aldirmayan hirvat capsizi versin. Elindeki malzeme bu diyenler hikaye okumasin takimin hocasi tudor tabiki o suclancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt