Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcugun sinanın yasinin carole linnesin olduğu takıma istersen conteyi getir hikâye
Gomis bile bunlara ayak uydurmuş

dursun başgan tudoru kovup ondan daha kötüsünü hocamız yapacaktır muhakkak

Tudor şunların kökünü kazıyacak adam sensin bi bok değilsin ama bunları ancak sen def edersin bu yüzden git diyemiyorum.

Tabi ki kimse istifa falan etmeyecek, ne tudor ne dursun.
sadece maçlardan sonra tepki gösterirseniz kimse sizi dikkate almaz. böyle bir de taşak geçer işte hoca bozuntusu.

Bir tepkinin geçerli olması için sürekliliği ve tutarlılığı olmalıdır. Her maçtan sonra 1 saat tepki gösterelim sonra feguli götü kovalayalım demekle olmuyormuş değil mi ? ;)

Ciddi bi takıma karşı oynamışız tudor a göre

Tudor: "2-3 haftalık çalışma, Gomis gibi, Belhanda gibi yeni gelen oyuncuların hazırlanması için yeterli değil ne yazık ki."

ozaman niye takimi tasiyan hazir oyunculari gönderiyor ulan degisik

Daha ilk turda Avrupa'dan elendik iki senedir Avrupa'da yokuz. prestijden, maddiyattan, uefa puanından, heyecandan olduk. Düşündükçe çıldırıyorum.

Bahaneleri söylüyorum ama bahane olarak söylemiyorum söylüyorum işte adı konulamaz. Karabük'ten bonservisle gelen hocanın sorumlusu kimdi tek suçlu levent nazifoğlu muydu?

Konyaspor oynasaydı geçerdi turu ciddi rakip diyo bi de utanmadan

Forumdaki bazi arkadaslara ikramimdir. Afiyetle yiyin.. Siz anladiniz kim oldugunuzu..

901507_o3d27.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt