Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala teknik direktör değişince başarılı olacağımızı sananlar var yazık. selçuktan iniesta tolgadanda xavi olacak heralde yeni hoca gelince

Yeni bir yonetim
adam akilli taktisyen bir teknik direktör

transfer;
feghouli
sol kanat
yedek forvet
2 box to box os
1 stoper
1 sol bek

şart.

Tudor da tahrik etti açıkçası basın mensuplarını. Suçlu olduğu için saldırgan bir tavır sergiledi. Tudor falan önemli değil. Verirsin tazminatını gönderirsin köyüne ama yönetim nerde? Dursun nerede, Cenk nerede? Tudor'u ortaya atıp saklanmak çok adice bir davranış değil mi? Çıkıp neden kendinize düşen oayı almıyorsunuz?

F. Terim gelir gibime geliyor. En çok ihtiyacımız olan zaman bu zaman. Eğerki teklif giderse kabul eder bence. Camiamızı bu durumdan ancak o kurtarır. Dursun mursun yönetim falan umrumda değil. Hatta gelsin Dursunuda yönetsin

Ya Tudor gitse x gelse yarında x'e küfür edilir, gitsin denir sonu yok bunun. Bu işten nasıl çıkacağız bilmiyorum, batıyoruz kurtaracak kimsede yok.

DFNMYUlXsAIs6lD.jpg:large

Hala teknik direktör değişince başarılı olacağımızı sananlar var yazık. selçuktan iniesta tolgadanda xavi olacak heralde yeni hoca gelince
Selcuk ve tolgadan xavi ve iniesta cikaramaz ama en azından bunlardan çöpe atilmalik atik bile olmayacağını söyler. Beynimizin maestrosu idi selcuk. Taraftarın alayı Selçuk denen yaratığın tekmelenmesi gerektiğini yıllardır diyor. 6 ay şu takımı izleyen hoca sorunun Selçuk ve ekurisi olduğunu a kat ve ilk oraya transfer yapacaksınız öncelik burası derdi.

4 topcu demıs tudor bu adamlar sımdı gelır mı bu takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt