Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar katilirmisiniz bilmem ama dunku mac onemli olcude oyuncularin sabotajiydi bence.

Selcuk , Tolga , Yasin, Sinan bu 4 serefsiz resmen maci sabote ettiler. Carole ve Linnese bisey demiyorum onlarin caplari bu kadar.

Sen futbokcuya dayali duzeni bitiricem deyip Sneijderi gonderiyorsun. Ama asil yeniceriler takimda bu 4 u artik yedek bile olmamali derhal yollanmali.

Tabi carole, linnes, donk gibi capsizlari soylememe bile gerek yok.

Katılmıyorum bence bu adamların kapasitesi bu kadar.Bu 4 oyuncu şuan ptt seviyesinde resmen formsuz halleri ile.

Hiç uyuyamadım teşekürler dursun ve tayfası teşekürler futbolcu denen cibiliyetsiz sürüsü ve tudor...

Arkadaslar katilirmisiniz bilmem ama dunku mac onemli olcude oyuncularin sabotajiydi bence.

Selcuk , Tolga , Yasin, Sinan bu 4 serefsiz resmen maci sabote ettiler. Carole ve Linnese bisey demiyorum onlarin caplari bu kadar.

Sen futbokcuya dayali duzeni bitiricem deyip Sneijderi gonderiyorsun. Ama asil yeniceriler takimda bu 4 u artik yedek bile olmamali derhal yollanmali.

%100 katılıyorum.Her hallerinden belliydi bu.Yedek otursalar yine karıştırırlar takımıSinan nerdeyse gülecekti saha içinde karaktersiz..

kısmen evet ama carole ve tolganın kapasiteleri zaten bu kadardı. zamanla iyice ayyuka çıkıyor yetersizlikleri.
selçuk zaten durumu belli.
yasin de bir iyi bir kötü oynardı her zaman.

ama bu yazılanlar dün geceki köy takımına elenmenin asla bahanesi olamaz!!!

o kadar eksiğiz ki yani o kadar çöp kadromuz var ki geçen seneden kalan.
maicon, belhanda ve gomis bu 3 oyuncuyu diğer mevkileri hazır olan bir kadroya koyun bakın neler yapıyorlar.

o kadar eksiğiz ki yani o kadar çöp kadromuz var ki geçen seneden kalan.
maicon, belhanda ve gomis bu 3 oyuncuyu diğer mevkileri hazır olan bir kadroya koyun bakın neler yapıyorlar.
Geçen sene 8 transfer yapıldı ve bu transferlerin bir tanesini bile gözü kapalı ilk 11 oynatamıyorsun. Boşu boşuna alınmış 8 oyuncu. Yazık günah ya.

sent via GSC

Yav şu yorumlara bakıpta, milletin neresiyle maç izlediğine dair sorgulamamak elde değil

Gören de Sneijder varken 6. 4. olmadık,Astanaları yendik sanacak.O varken de her şey aynıydı.Bu takımın hala sorunları çok,orta saha hem yolgeçen hanı gibi hem de oyun kuramıyoruz bunun Sneijder'in varlığı veya yokluğuyla alakası yok.Taktınız bir Sneijder'e orda kaldınız.Dün oynadığımız rezil topu aşağı yukarı 1.5 senedir oynuyor bu takım istikrarlı bir şekilde.

Son düzenleme:
Gören de Sneijder varken 6. 4. olmadık,Astanaları yendik sanacak.O varken de her şey aynıydı.Bu takımın hala sorunları çok,orta saha hem yolgeçen hanı gibi hem de oyun kuramıyoruz bunun Sneijder'in varlığı veya yokluğuyla alakası yok.Taktınız bir Sneijder'e orda kaldınız.

Top bizdeyken oyun aklı kimdeydi peki? Sneijder varken pozisyona giriyorduk en azından. Dün kaç tane pozisyona girdin de kaçırdın? Kaç tane organize atak geliştirdin?
Takımın sorunları var evet. Ama Sneijder varken de ortasaha problemi vardı. En azından gol pozisyonuna giriyordu bu takım. Bruma ve Sneijder bu takımın herşeyi dedik ama dinletemedik. Hücumdaki etkisizliğimizin Sneijderla alakası yok diyorsan ya gözlük tak 8-10 tane, ya da tekrar tekrar otur izle maçları.

sinirden bütün kaslarım sabaha kadar kasıldıda kasıldı heryerim ağrıyor allah belanızı versin

Top bizdeyken oyun aklı kimdeydi peki? Sneijder varken pozisyona giriyorduk en azından. Dün kaç tane pozisyona girdin de kaçırdın? Kaç tane organize atak geliştirdin?
Takımın sorunları var evet. Ama Sneijder varken de ortasaha problemi vardı. En azından gol pozisyonuna giriyordu bu takım. Bruma ve Sneijder bu takımın herşeyi dedik ama dinletemedik. Hücumdaki etkisizliğimizin Sneijderla alakası yok diyorsan ya gözlük tak 8-10 tane, ya da tekrar tekrar otur izle maçları.

Dünkü maçın kıyası ligdeki maçlar değil Astana maçları olur benim için en iyi ölçüt olarak.Yetenekleri sınırlı ama çok koşan,fiziksel olarak diri bir ekip aynı bu Östersunds gibi.2 maçta 2 pozisyonumuz var 3 golümüz var.3 golün biri Bilal'in 30 metreden vurduğu şut,diğeri adamlar kendi kalesine attı içerdeki maçta da Podolski şahane pas vermişti.Yani hiçbir halt farklı değildi yine pozisyona girememiştik.Yoksa ligdeki maçlardan bana ne.Lig maçlarının 16 tanesini falan yine alır Galatasaray bir şekilde.

Son düzenleme:
Gören de Sneijder varken 6. 4. olmadık,Astanaları yendik sanacak.O varken de her şey aynıydı.Bu takımın hala sorunları çok,orta saha hem yolgeçen hanı gibi hem de oyun kuramıyoruz bunun Sneijder'in varlığı veya yokluğuyla alakası yok.Taktınız bir Sneijder'e orda kaldınız.Dün oynadığımız rezil topu aşağı yukarı 1.5 senedir oynuyor bu takım istikrarlı bir şekilde.

Dünkü kulüp bir Astana bile değil, o dönem en azından Benficalara gol atabiliyorduk. Üstelik bu sezon kaçıncı olacağımız muamma.

Şurada 2 maç izleyip o varkende aynıydı demekle alıntı yaptığın yazımı tekrarlayasım geldi.

Sneijdere takanlar belli..

Dünkü maçın kıyası ligdeki maçlar değil Astana maçları olur benim için en iyi ölçüt olarak.Yetenekleri sınırlı ama çok koşan,fiziksel olarak diri bir ekip.2 maçta 2 pozisyonumuz var 3 golümüz var.3 golün biri Bilal'in 30 metreden vurduğu şut,diğeri adamlar kendi kalesine attı içerdeki maçta da Podolski şahane pas vermişti.Ligdeki maçlardan bana ne.

İşine gelmeyince ligdeki maçlardan banane. Kıstas lig veya avrupa değil. Oynanan saçma oyun ve hücumdaki organizasyon sorunu. Herşeyi geçtim. Çok daha basit birşey söyleyeyim. Dün uzaktan kaleyi bulan şutumuz var mıydı? Varsa kaç taneydi? Kaleye şut çekecek, kaleciyi şutlatıyla rahatsız edecek ortasahamız yok şu an bilmem farkında mısın?

ortasahada ki 2 tane kazma selçuk ve tolga oynadıkları sürece bu takım izlenmez, kanser eder adamı.
selçuk denen karaktersiz topu maicona verip seyretmeye başlamıştı bir ara. Hani maicon orta yapıyor ya, sanki kendisi pas veremiyor orta yapamıyor.
o derece sorumluluktan kaçıyor.
selçuk
tolga
carole

hadi diğerleri bir derece ama bu 3 tane yetersiz herif oynadığı sürece hiç bir halt olmaz bu takımdan.

Bari sen yapma ya.
Dünkü maçın kıyası ligdeki maçlar değil Astana maçları olur benim için en iyi ölçüt olarak.Yetenekleri sınırlı ama çok koşan,fiziksel olarak diri bir ekip aynı bu Östersunds gibi.2 maçta 2 pozisyonumuz var 3 golümüz var.3 golün biri Bilal'in 30 metreden vurduğu şut,diğeri adamlar kendi kalesine attı içerdeki maçta da Podolski şahane pas vermişti.Yani hiçbir halt farklı değildi yine pozisyona girememiştik.Yoksa ligdeki maçlardan bana ne.Lig maçlarının 16 tanesini falan yine alır Galatasaray bir şekilde.

sent via GSC

gönderilmeli dediğimiz bu çöplerden 6 sı bu turda ilk 11 çıktı elenmemize şaşırdınızmı cidden ?

DE4q3R6W0AESE73.jpg

yine oyuna geliyoruz taraftar olarak önce Dursun gitsin yeni yönetim gelsin yeni gelecek hocayı onlar belirlesin...Td olarak kim gelirse gelsin Dursun yönetiminde kaos var Florya sahipsiz.....biri gitmek ister trip atar,biri zam ister,bazılarının takımla alakası yok,biri taht kavgası modunda....inanılır gibi değil yönetemiyorlar takımı,düzeni bunu 2 yıldır söylüyoruz bu adam gitmeden başarı gelmez şuan takımı yöneten Abdurrahim Albayrak olsa eminim Tudor çok daha başarılı olacaktı....bakın dün Tudor açıklama yaptı bir tane yönetimden adam çıkıp sorumluluk almadı basının önüne Tudor'u attı....onu kovacaklar Lucescu'yu getirecekler 5-6 adam alacaklar ondan sonra Dursun yine devam edecek ama yine şampiyon olamayacağız...

İşine gelmeyince ligdeki maçlardan banane. Kıstas lig veya avrupa değil. Oynanan saçma oyun ve hücumdaki organizasyon sorunu. Herşeyi geçtim. Çok daha basit birşey söyleyeyim. Dün uzaktan kaleyi bulan şutumuz var mıydı? Varsa kaç taneydi? Kaleye şut çekecek, kaleciyi şutlatıyla rahatsız edecek ortasahamız yok şu an bilmem farkında mısın?

Doğru,şut çekecek 1 tane adam yok sahada.İyi de ligin son birkaç haftasına kadar Sneijder için de şutları eskisi gibi değil dağa taşa vuruyor artık denmiyor muydu?Sneijder olsa gol atabilir miydi,pek tabii atabilirdi.Asist yapabilir miydi yapabilirdi.Ama o varken her şey gayet iyiydi de o gitti boka battık böyle bir şey yok asıl tepkim buna.Zaten bokun içindeyiz 3 senedir falan.Daha nasıl alçalabiliriz bilmiyorum herhalde küme düşmemiz falan lazım.

Sneijder i sevene sevmeyene bi sorum var!

Dün ki maçta TD olmasaydı Cevat hoca gibi biri yönetseydi ve wesley oynasaydı daha fazla mı gol atardık yoksa daha az mı?

Kendi görüşüm wesley o kadar kişi ceza sahasındayken çarptırıp gol atardı, Carole Linnes yasin sinan bir tane isabetli orta görmedim.(Belhanda yı ayrı tutuyorum 1-2 güzel ortası vardı)

Zaten dünkü maçta kaleyi bulan bi 6-7 şut olsa 2-3 gol olurdu, kalecileri ciddi kötüydü adamların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt