Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönderilmesi gereken bir Selcuk kaldi, onun disinda futbolcuya dayali bir ortam oldugunu düsünmüyorum.

Mesele futbolcuya dayali bir ortam da degil, mesele capsizlik. Bizim futbolcularin cogu capsiz.

Selcuk, Tolga, Eren, Ahmet, Carole, Linnes, Yasin, Sinan, Rodrigues, alayi capsiz, alayi Anadolu futbolcusu, o da belki.

Linnes filan güveniyorduk, ama bu kadar capsizin arasinda "kötünün iyisi" oldugu icin diyorduk. En azindan bindirmeye calisiyor vs.

Ama yetersiz iste. Ben Sinan´i degil 5 Milyon´a, 1.5 Milyon veren olursa bile sirtimda götürürüm capsizi.

Yasin ile sözlesme uzatanin Allah belasini versin diyorum, baska birsey de demiyorum.

Eren´i gördükten sonra forvet transferi yapmamak da intihar olur. Burak degilse bile o kalitede birinden bahsediyorum.

Rezillik ya. Galatasaray gercekten acinasi halde. Cok yazik.
Kadro kalitesi yerdeyken üstüne güç kaybedilmiş durumda hocaya vurmak ne peki o zaman
Lucescu gelince oda adam isteyecek

Yerli oyuncularımız rezalet, eskiden Galatasaray milli takımın iskeletini oluştururdu, şimdi milli formayı hak edecek bir tane adam yok. Yabancılar da evlere şenlik zaten, o Carole' un, Linnes' in hali ne öyle.

Ahahaha bu takımı dün Wesley'in kurtaracağını sanmak nasıl bir akıl tutulmasıdır la? Duyan da görende 2 senedir efsane oynuyoruz, şampiyon filan oluyoruz sanıyorlar. Hani Wesley yok muydu 2 senedir? Dininiz imanınız Wesley olmuş yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.

Açıp açıp şu konuyu ortalığı karıştırmayın. Ondan sonra da biz Wesley düşmanı oluyoruz.
kimse şino kurtarır demiyor.dürüstçe cevap ver..şino gitmeyip 10 milyon verilen Belhanda yerine 2 orta saha veya 1 orta saha 1 kanat alınsaydı takım çok daha iyi olmaz mıydı? herkesin isyanı öncelikli transferler yerine direk şinonun gönderilmesi.

Bülent ne yapmışta hoca olacak
Dursun mecbur duracak tudorun arkasında yoksa kendi ipini çekeceğini biliyor

Kadro kalitesi yerdeyken üstüne güç kaybedilmiş durumda hocaya vurmak ne peki o zaman
Lucescu gelince oda adam isteyecek

Ben gelen ve gelecek oyunculara birsey demiyorum ki, iyi oyuncular. Iyi bir takim kurulacagina da inaniyorum.

Ama basinda da güvenecegimiz biri olmali diyorum. O isim Tudor degil.

Ayrica Lucescu sildigimiz bazi oyunculardan da verim alabilir, hep almistir.

Zamaninda Ayhan capsizindan Iniesta yaratmisti resmen. Senol Günes gibi o konuda, hatta daha iyi.

Takim olacaksak, bunu Tudor saglayamaz. Bi kere oyuncu da hocaya inanacak arkadas. Kim Tudor´a inaniyordur ki takimda?

Ben gelen ve gelecek oyunculara birsey demiyorum ki, iyi oyuncular. Iyi bir takim kurulacagina da inaniyorum.

Ama basinda da güvenecegimiz biri olmali diyorum. O isim Tudor degil.

Ayrica Lucescu sildigimiz bazi oyunculardan da verim alabilir, hep almistir.

Zamaninda Ayhan capsizindan Iniesta yaratmisti resmen. Senol Günes gibi o konuda, hatta daha iyi.

Takim olacaksak, bunu Tudor saglayamaz. Bi kere oyuncu da hocaya inanacak arkadas. Kim Tudor´a inaniyordur ki takimda?
Konu şu selcugun prandelliyi nasıl yediğini herkes biliyor
Madem disiplin istiyordun o zaman tudorun arkasında duracaksın
Ayhandan canavar yarattığı biliyorum ama
Ayhaninda son şansı idi o
Selçuk doymuş kaşar olmuş bir oyuncu
O olduğu sürece başarı imkansız
Koskoca klübu selçuk efendi elinde oynatıyor

Sinan 4.5m haberlerine inanan saftır.Cenk'te 800 bine gidiyordu sözde

kimse şino kurtarır demiyor.dürüstçe cevap ver..şino gitmeyip 10 milyon verilen Belhanda yerine 2 orta saha veya 1 orta saha 1 kanat alınsaydı takım çok daha iyi olmaz mıydı? herkesin isyanı öncelikli transferler yerine direk şinonun gönderilmesi.

Bu sorunun cevabi cok cok net , ikisinden de bir verim alinamayacagi icin sneijder i gonderip 4,5 tasarruf ettim deyip yerine 3,5 tan 4 sene arti 9 milyon bonservis vermek insanlarla dalga gecmektir

o zaman sneijderle 3 sene uzat , 4 milyondan da uzatsan total maliyete 9 milyon bonservisi katmamis olursun

serdar ile ahmete 7 ver , ek maiconu al 7 daha ver

erene 4 ver , ustune gomise 2,5+2,5 , bir 5 de ona ver

Başakşehir gibi yönetilsek şu 2 senedir şampiyon oluyoduk

Herifler neler yaptı 2 senedir inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt