Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
play off maclar oynandi lig baslayacak hala orta saha yok.
bu orta saha sorunu 2 senedir var inanilir gibi degil.
madem transer yapiyorsunuz ilk oraya yapmaniz gerekir.
kanatlar ölü. haftalardir feg imbula fernando diyorlar
sonra ses soluk yok, madem alacaksiniz biran önce bitirseydiniz.
bu maclarda olsalar sinan caroller olmazdi sahada.

hocam bu selçukta nasıl bir lobi var anlamadım bu kadar vasat bir oyuncu nasıl yıllardır Galatasarayın değişmez orta sahası olabiliyor çıldırmamak elde değil

Keşke Riva satılmasaydı da kulüp borçtan batsaydı. Belki o zaman Çinlilere falan satılırdı da gün yüzü görürdük

PSG menajeri Emery: "Krychowiak çok iyi bir oyuncu ama adapte olmakta zorlandı. Oynayabileceği bir takım bulması, onun için daha iyi olacak"

Göksel Gümüşdağ: "Biz Galatasaray'ı çok seviyoruz. Dün atılan tweet'in şaka olduğunu bilmek lazım. Daha önce Galatasaray da Beşiktaş'a atmıştı.Burada çok güzel bir dostluk var. Bazen maksat aşılmış olabilir. Bu anlamda bir üzüntü olduysa onlar da kusura bakmasın."

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener ertuğrulu 1 milyon euroya Bolu'ya satmış. Bolu'nun bu bonservisi vermesi imkansız. Bu yıl tek adam almışlar onunda bonservisi 75 bin euro. Göz göre göre yine usulsüzlük yapıyor şikeciler. Uefa hala neyi bekliyor

Sow ve Ertuğrul transferleri araştırılmalı. Bu ahlaksızlıktır, şerefsizliktir. İt herifler düşün artık Türk futbolunun yakasından

Boluspor bir kaleciye 1m € verecek ha?
Göz göre göre transfer şikesi yapılıyor

Bu sezondan artik bir beklentim kalmadi. Bu yonetim kimi getirirse getirsin bu saatten sonra basari GELMEYECEK. Oyle sirf hoca degisikligi ile sorunlar cozulmuyor. Ne zaman hatalarimizdan ders cikartacagiz acaba? Bu Dursun denen herif zaten hep daha kotusunu getirmeyi basariyor. Emin olun Tudor'dan daha kotusu olmaz diyenler ayni Riekerink'ten daha kotu hoca gelmez diyenlerle ayni kisiler.

Gercekci yaklasmak lazim artik. Secim falan hikaye, bu saatten sonra secim karari zaten almaz da varsayalim aldi Dursun, en erken Ekim ayinda olaganustu seçim olabilir. Diger adaylar bu kadar kisa surede zaten istedigi planlarini, yonetim kurulu listesini hazirlayamazlar. Kisaca lig baslamis, transfer donemi bitmis, artik yeni yonetim gelse nolur gelmese nolur bir dusunun bunlari.

Dursun kalsin ama X biri gelsin artik onun icin de cok gec, zaten Dursun ile sampiyonluk falan hayal. Yeni hoca gelecek de, takimi taniyacak da, sonra istedigi transferler yapilacak da, olme esegim olme. Kimsenin sihirli degnegi yok. Madem revizyon diyorlar, birakalim da kendi pisliklerini kendileri temizlesinler. Basari icin yukaridan asagi bir sinerji olmali, bir ekip calismasi olursa guzel seyler beklenebilir. O bu yonetim ile olmayacak.

Bu sezon zaten baslamadan bitti benim icin, 2018 secimlerini beklemek en mantiklisi. Ancak oyle birseylere kavusuruz.

Tudorun gelmesini yanlış buluyorum. Tudorun Sneijderi göndermesini skandal olarak nitelendiriyorum. Ama bundan sonra tek bildiğim birşey var oda Tudor giderse, iyice dibe vururuz. Kaybedecek birşeyimiz kalmadı bu sezon, transferler yapılsın, ya başarılı olur (ihtimal vermiyorum) yada yine 5. 6. oluruz. Baska bir hoca gelse kendi planlamasını yapacak, herşey baştan başlayacak derken sezon bitecek, sezon boyunca çok geç geldim masallarını dinleyeceğiz.

FM 17'ye başlayıp Galatasaray'ı alıyorum YETER ARTIK!

1f03cebd3d3b69cd1d7f84db2bcde5b5.jpg

Ben Tudor gelirkende söyledim geliş biçimi etik falan değil Rikerink en geç aralık-ocakta kovulmalıydı yönetim yüzünden geçen sene 4.bitirdik bu durumlara düştük bu saatten sonra hoca değiştirmeninde bir anlamı yok gördünüz getirdikleri adamları şimdi Tudor yollansa kimin geleceğini sanıyorsunuz. Bu seneyi Tudorla bitirmek en doğru olanı 2018 Mayısta çok büyük süpriz olmazsa ne Tudor kalır ne Dursun

Tudor çapsız bir antrenör ama maalesef sezon başlıyor su an hoca değişikliği birşey kazandirmaz. Tudor kalmalı maalesef ki. Kadro değişimi devam etmeli, ligin başlamasına az kaldı artık bir an önce transferler bitmeli yeterince geç kalındı.

Bu arada UA'nın twitter sayfasını bilmiyorum ama dün maçta Yönetim istifa Dursun İstifa, Tudor istifa, Sneijder tezahüratlarını falan onlar başlattı yalan yok. Ama adama sorarlar daha önce nerdeydiniz diye Sneijder giderken 3 maymunu oynadılar. Bunları dünkü maçta yapmalarının bir anlamı kalmadı.

Bu kafatasci dinazor liseliler Ünal Aysal´i anladiginda, is isten gecmis olacaktir.

Büyük düsünmek böyle birseydir ki Ünal Aysal Bruma´yi, Telles´i o fiyatlara asla satmazdi.

Genc alacaksan, gercekten 10 Milyon´a yakin potansiyelde genc alacaksin ki, hem fayda saglasin hemde para kazanasin.

Türkiye´ye gelen 2-3 Milyon´luk genclerden bir cacik olmaz, basarili bir örnegi de yoktur, ya da cok nadirdir. Ribery filan.

Gördügümüz gibi biraz yetenegi olan oyuncuyu her türlü para kaybetmeden elinden cikarabiliyorsun. Gerek Bruma gerek Telles ikisinden de maddi zarara ugramadik ama manevi zarara ugradik cünkü yerleri dolmadi. Nasil Bruma'nin gidisi yanlissa zamaninda Telles'in gidisi de yanlisti.

Aysal fazla geldi bu kulübe.

Ertuğrul transferi hakkında net bir kaynak var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt