Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir sey oynadigini göremedim ben
sorumluluk hic almadi bi ara oyundan cikti sandim
ikinci yari kornerler kazanmasak muhtemelen hicbiriniz ismini bile duymayacakti

belhandaya kimse o paralari vermez
kiralasaydik sanki vermeyeceklerdi elemani bize
bosu bosuna 10 milyonumuz gitti
zarar cok büyük
satsan nereye nasil satacaksin ciddi zarar yapmadan
Belhanda hazır değil. 2-3 hafta içinde gerçek performansını gösterir.

Josue bok gibiydi gecen sezon.

Öne ciktigi maclar sadece rakiplerin kötü orta sahaya sahip oldugu takimlara karsiydi. Defansif olarak iyi falan degildi Tolga dan.

Orta sahada iyi top dagitti sadece, ama asil pozisyonu yani ofansif bir oyuncu icin cok gereksiz bir adam. Orta saha icin bunu kiralayacagimiza tamamen defansif meziyeti olan birisini alalim cok daha mantikli olur. 2 yönlü adam alamiyorlarsa bari defansif yönü ile öne cikan bi adam alsinlar da orta sahamiz yol gece haninda dönmesin. Mümkünse 2 adam alsinlar orta sahaya.

Kücük takim hocasi kafasi var bu hirvat hiyarinda. Hic bir oyun sablonu yok, adam akilli atak yaptigimiz mac yok 4 mactir.

Takim yeni falan diye kimse korumaya calismasin. 3 yeni oyuncu katildi sadece.

Takım yeni değil ki zaten 1'i hazır 2 si
2 haftadır çalışıyor zaten. Behanda daha az

Diğerleri bizim kazmalar Muslera dışında

Fener ertuğrulu 1 milyon euroya Bolu'ya satmış. Bolu'nun bu bonservisi vermesi imkansız. Bu yıl tek adam almışlar onunda bonservisi 75 bin euro. Göz göre göre yine usulsüzlük yapıyor şikeciler. Uefa hala neyi bekliyor

Pislik dönüyor. Isla geçen sene 4 milyon Euro'ya alındı. Bu sene serbest bırakıldı normal birşey değil

Josue bok gibiydi gecen sezon.

Öne ciktigi maclar sadece rakiplerin kötü orta sahaya sahip oldugu takimlara karsiydi. Defansif olarak iyi falan degildi Tolga dan.

Orta sahada iyi top dagitti sadece, ama asil pozisyonu yani ofansif bir oyuncu icin cok gereksiz bir adam. Orta saha icin bunu kiralayacagimiza tamamen defansif meziyeti olan birisini alalim cok daha mantikli olur. 2 yönlü adam alamiyorlarsa bari defansif yönü ile öne cikan bi adam alsinlar da orta sahamiz yol gece haninda dönmesin. Mümkünse 2 adam alsinlar orta sahaya.

bu adam gelsin diyenler, tarık gelsin sabri den ne kadar kötü olur diyenler gibi.

Galatasarayın elinde çok yetenekli gençler var.mustafa kapı gokhan güney ozan kabak vs lütfen bunları avrupada altyapı olarak sağlam takımlara gönderin takımın durumu ortada bari bunlar bizim için umut olsun.. galtasarayn aaltyapısı da iyine değişecek ki diyenler için söylüyorum... arda türkiyede şutu iyi olmayan biriyken atletiodaki maçlarını izlemiişsiniz çok sert toplara vurmaya başlamıştı. aama eğitimi küçük yaşlarda almamışsanız oyun içinde gelştirseniz bile şutu fazla denemezsiniz... türkiyede seyirci baskısnın fazla olması oyucuların cesur olması gerektiği gibi hareket etmeini engelliyor. gelişimin önündeki en büyük engelde bu ... fazlası zarar olsa da iyi oyuncu olmak için hafifte kendine güven gerekiyor galiba ....

Akhisar Belediyespor,Paulo Henrique ile prensip anlaşmasına vardı.(DHA)

4-0 olsa bile bu turu geçeriz biz :asd:

Hadi onu geçtim ondan sonra '' Takımım elinden geleni yaptı'' deme bari

Yalancılığı sana dursun özbek mi öğretti gözümden düştün sen

Tudor'un yerine Kim gelecek belli oldu mu

Veya eski baskanlardan bir tepki geldi mi

sinan gümüş
sampdoria'dan ya da benfica'dan bu saat itibariyle gelen resmi bir teklif yok. belki hazırlık yapıyorlardır orasını bilmiyorum. menajeri umarım kulüp bulur.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy -
Ya bu da kendisini kulübün sportif direktörü sanıyor teklif buna geliyor sanki aptal herif ya

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9 oyuncu gitti.

kadro disilar: hakan balta, cavanda, de jong, umut gündogan, endogan adili, oguzhan kayar

18i dolduran cöpler: eray koray tarik donk emrah

kalanlar:

muslera
maicon serdar ahmet
carole mariano linnes
tolga selcuk
yasin belhanda rodrigues sinan
gomis eren

gercekci olmak gerekirse mac kadrosunu bile tamamlayacak malzeme yok elde. östersundsu yenecek kalitede yok zaten eldeki 15 oyuncuda.

Hakan Balta bu ahmet çalık salağından daha mı kötüydü ki kadro dışı kaldı. Tecrübesiyle çok top kestiğini hatırlıyorum geçen yıl.

Bence Yilmaz Vural gecsin takimin basina sezon sonuna kadar. Belki Selcuka ucan tekme falan atar, sirf bunun icin bile gelmesini isterim.

Ya da saha kenarindan "yana geriye degil ileri oynasana lan a.. k.. cocugu" diye bagir kendisine.

Hem sevap islemis oluruz adam büyük takim calistiramadan gözü acik gidecek yoksa.

Tudor'un yerine Kim gelecek belli oldu mu

Veya eski baskanlardan bir tepki geldi mi

Herkes kafasını kuma gömdü ne tepkisi
Galatasaray eriyo bir tane baba yiğit zengin iş adamı çıkıp Gs başkanlığına adayım bile demiyo.

Fb'nin zenginleri başkan olmak için sıraya giriyo aziz olmasa bizde herkes kaçışta. Bu kulüp gerçekten sahipsiz çoğu zengin eminim bu lise'den korkuyodur.
Yediler bitirdiler kulübü asalak sürüleri fosil yaratıklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt