Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
extra izin vermistir tudor

Gamaspor'a konuşan Mircea Lucescu: "Galatasaray Kulübü’nden bana gelen bir teklif olmadı. Galatasaray’dan kimseyle görüşmedim."
Lucescu: "Şu an dinlenmek istiyorum. 40 senedir aralıksız çalışıyorum. Yorulduğumu hissediyorum. Biraz ara vermek, bana iyi gelecektir.”

Nöbet de ölmüş. Polat dönemindeki kötü durumlarda bile daha heyecanlı idi buralar. Hamzaoğlu döneminde bile bu akdar dibi görmemişti. Foruma yönelik de bir tepki var sanki üyelerde. Forumun aktifliği azalıyor gittikçe. Nerde o eski nöbetler nerde bu sene. Üstelik çok hızlı 3 transfer olmasına rağmen.

Nöbet de ölmüş. Polat dönemindeki kötü durumlarda bile daha heyecanlı idi buralar. Hamzaoğlu döneminde bile bu akdar dibi görmemişti. Foruma yönelik de bir tepki var sanki üyelerde. Forumun aktifliği azalıyor gittikçe. Nerde o eski nöbetler nerde bu sene. Üstelik çok hızlı 3 transfer olmasına rağmen.

Heves mi kaldı renkdaş

Valla reyis yalanı yok yönetimi şuan ben de yalıyorum. Eski takımın UEFA'da bilinçli olarak maçlarındaki satması oluşturmaya çalıştıkları sisteme inanmamı engellemiyor. Cidden bir tek ben mi olumlu düşünüyorum oluşturmaya çalıştıkları sistem hakkında ya. Birine düşman olmuşsak yaptığı iyi şeyleri görmek istemiyoruz, çok seviyorsak da kötü şeyleri... Dursun dursun olalı ilk defa bu kadar üst üste doğru adım atıyor. Sneijder kararları hariç...
YouTube

Dürüstcesini söyleyim. Ben tüpçü meselesinden dolayı aşırı kızgınım. Ama adam doğuştan lider. Galatasaraydayken sırf takım için içerde bir şube var içerisinde çalışan bayan anlatmıştı. Şubeye geldi diyor. Aradan on dakika geçti bir baktım ki şubeden çıkmışız elimde dosya gibi birşey adamın peşinde koşturuyorum. Yani öylesine bir lider ki karşıdaki kişiye liderliğini farketmeden kabullendiriyor. Ama o bizim liderimiz olmak yetmedi. Biz onu zayıf yönleriyle de severdik. EGO'sunu tatmin etmek için tüpçüye koşa koşa gitti. Evinde kahvaltı yaparak anlaştılar. Bir gün gelir taraftardan özür diler Galatasaray onun evi zaten. Ama öyle bir EGO'ya ve çıkarcı yapıya sahip ki asla yapmaz.
Tff ye gitti. Tüpçü değil rte ikna etmiş hocayı ki bunu Rıdvan Dilmen canlı yayında istem dışı da olsa ağzından kaçırmıştı ntv de. Adamı boşuna futbol direktörü lakabı uydurmadılar orada. Fatih Terim tüpçüye kovar ama tersi olması mümkün değil.
Tff yi yönlendiren oraya kişileri yerleştiren kişide rte dir zaten ki bunu futbol genel kurulunda açıkça söylenmiştir tüpçü seçilirken şike sürecinde.

Herşeyden önce aylar öncesi Aysal tüpçüye buyrun alın demiş ki bunu bugüne kadar da hiç yalanlamadı. Fatih Terim iki düğünde de oynarım düşüncesine sahipti üstelik ki bunu da kendisi açıklamıştı. Bunu yaparım egosu var adamda zaten. Terimi çoktan kovmak isteyen Aysal ve özelikle inan kıraç bu mili meseleyi kullanarak kovdular işte hocayı. İnan kıraç nereden çıktı soracaksın şimdi. Adam camiayı uygun temsil etmeyini asla kabullenemiyor hiç bir şekilde. Fatih hoca bazı basın toplantılarında ve maç esnasında kontrolünü kaybedip hareketleri sonunu getirmiştir resmen. Oramı değil buram çek olayını fener de bjk da yaparsan gülüp geçilir ama bizde o sizin real 6-0 maçın skorundan çok çok daha vahim bir durumdur. Taraftar tepkisi ve sürekli başarılı bir çizgide gidildiği için kovamadılar hocayı. Bide bunların yanında isim fatih terim olunca mecburen tff sms bilmem gibi oyun oynandı ve çok ucuz bir şekilde tekme vuruldu hocaya.

5dk sonra bein transfer programi basliyor, bakalim Gökmen feghouli gorusmesinde detaylara ulasabildi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt