Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.087
- 8.137
- 1.233
idman fotolarında selçuk yasin yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevzat içmiş gibi konuşuyor. Fernando ve feghuli gelecek gibi konuştu ama pek bir şey bildiğini sanmıyorum bugün
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
idman fotolarında selçuk yasin yok
Nevzat'a göre Sinan kesin gidecek, Yasin de Beşiktaş'a gidecekmiş.
Gsc olarak Yasin'i floryadan ümraniye'ye sırtımızda taşırızNevzat'a göre Sinan kesin gidecek, Yasin de Beşiktaş'a gidecekmiş.
selçuk ve yasin kadro dışı kalmıştır umarım
Nöbet de ölmüş. Polat dönemindeki kötü durumlarda bile daha heyecanlı idi buralar. Hamzaoğlu döneminde bile bu akdar dibi görmemişti. Foruma yönelik de bir tepki var sanki üyelerde. Forumun aktifliği azalıyor gittikçe. Nerde o eski nöbetler nerde bu sene. Üstelik çok hızlı 3 transfer olmasına rağmen.
YouTubeValla reyis yalanı yok yönetimi şuan ben de yalıyorum. Eski takımın UEFA'da bilinçli olarak maçlarındaki satması oluşturmaya çalıştıkları sisteme inanmamı engellemiyor. Cidden bir tek ben mi olumlu düşünüyorum oluşturmaya çalıştıkları sistem hakkında ya. Birine düşman olmuşsak yaptığı iyi şeyleri görmek istemiyoruz, çok seviyorsak da kötü şeyleri... Dursun dursun olalı ilk defa bu kadar üst üste doğru adım atıyor. Sneijder kararları hariç...
Tff ye gitti. Tüpçü değil rte ikna etmiş hocayı ki bunu Rıdvan Dilmen canlı yayında istem dışı da olsa ağzından kaçırmıştı ntv de. Adamı boşuna futbol direktörü lakabı uydurmadılar orada. Fatih Terim tüpçüye kovar ama tersi olması mümkün değil.Dürüstcesini söyleyim. Ben tüpçü meselesinden dolayı aşırı kızgınım. Ama adam doğuştan lider. Galatasaraydayken sırf takım için içerde bir şube var içerisinde çalışan bayan anlatmıştı. Şubeye geldi diyor. Aradan on dakika geçti bir baktım ki şubeden çıkmışız elimde dosya gibi birşey adamın peşinde koşturuyorum. Yani öylesine bir lider ki karşıdaki kişiye liderliğini farketmeden kabullendiriyor. Ama o bizim liderimiz olmak yetmedi. Biz onu zayıf yönleriyle de severdik. EGO'sunu tatmin etmek için tüpçüye koşa koşa gitti. Evinde kahvaltı yaparak anlaştılar. Bir gün gelir taraftardan özür diler Galatasaray onun evi zaten. Ama öyle bir EGO'ya ve çıkarcı yapıya sahip ki asla yapmaz.