Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef yerli futbolcusunda sıkıntı var.. Bu yüzden Volkan Şen'e hayır demem.. Ücreti yüksek değilse mantıklı..

Nevzat

Volkan h.o alistira alistira

Sol bekin en az Mariano kalitesinde olmalı.. yeni isimler önerildi..
Nevzat

Ama Yusuf Erdoğan'ı alabiliyorsan tercihin O olmalı.. yusuf olmazsa volkan şen..

Nevzat

Nevzat denen herifin bildiği hiçbir şey olmadığına eminim daha 2 gün önce Volkanı yönetim almaz diyen adam her zamanki gibi kabına göre şekil almış

2bc93f1a19d78b74c8a744f10cc20bdb.jpg

Juventus - Barcelona maçının oynanacağı MetLife önünde "Dursun Özbek istifa" pankartı açıldı (@leventiyigun)

---------------Muslera------------

Mariano-Maicon-Serdar-Strinic

------Fernando---N'diaye------

Feghouli-----Belhanda----Carillo

---------------Gomis-----------

Desparados u çok içtik yine başım ağrıyor bir alfakher nane nargile yakayımda ters etki ile düzelsin kafa

Soyle bir 11 bekliyorum ligin ilk macinda
Muslera
Mariano-Maicon-Denayer-Strinic
Selcuk-Fernando
Feguli-Belhanda-Volkan Sen
Gomis

Soyle bir 11 bekliyorum ligin ilk macinda
Muslera
Mariano-Maicon-Denayer-Strinic
Selcuk-Fernando
Feguli-Belhanda-Volkan Sen
Gomis

Renktaş şampiyonluk savaşında olmayız diyorsun ama şu takımda Volkan yerine iyi bir kanat koysak Selçuğa rağmen şampiyonluk savaşı takımı olur

Antalyaspor Wilshire transfer etmek icin gorusmus.. bizim capsizlarin aklina bile gelmez. Fernando ve fizik olarak saglam bi Wilshire ligi sallar net.

Birçok bedava oyuncu vardı. Bazı oyuncualra teklifler vardı gönderilebilecek. En azından Melo gitti yerini Jem ile dolduralım demeyebilirdik. Bugün yaşadığımız sıkıntıalrın %90'ının altına Hamzaoğlu&Özbek anonim çapsızlığının imzası var malesef.

Melo´nun yerine podolskiyi getirdik.

Sa beyler

Dursun elbet birgün istifa edecek,Fatih Terim dönecek ve kulubumuzun dirilisi gerceklesecek insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt