Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten tudora sabredilmesinin nedenide bu rezil kadro
Lakin lig çok yaklaştı biran önce kilit isimler gelmeli
Uyum süreci en az 2 ay sürer bunların
Zaten çok iyi isimler alınsa bile seninde dediğin gibi uyum süreçi meselesi var. 2ay süre bilir ama ayvayı yersek uyum hiç gerçekleşmeyecek şekilde ilerler sezon boyunca. Öyle şunu bunu almak ile bitmiyor maalesef işimiz. Burada da teknik heyetin önemi ortaya çıkıyor ki tudor ve ekibi kapalı kutu benim gözümde bu konuda. Kendileri bile bilmiyordur net olarak bunun üstünden gelebileceğini çünkü hiç bu tür terçübeleri olmadı ki böyle çaplı yapılandırmada. Büyük kumar resmen.

Bizim takımın en büyük eksiği topu ileriye taşıyacak orta sahalarımızın olmaması. Mücadele falan bunlar hep ikinci planda kalıyor.
Savunma zafiyetini en büyük nedeni de ortasahaya düşen kafa toplarına stoper oyuncularımızın çıkması.
Savunma 4'lüsü bozulduğundan rakipler çok kolay şeklide 2ye 1lerle kalemize iniyor. Orada o toplara defansif ortasahanın çıkması lazım.
Geçen seneden beri tribündeyim her maça gittim. Melo'dan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı.
Ortasahaya düşen tüm sahipsiz topları rakipler topluyor. Biz ise hep kovalıyoruz savunma anlamında.
Bireysel yetenekler dışında organize şeklide topu çeviremeyip kaleye gidemiyoruz.
Şimdi bir video var Melo varken ki bir maç. Herkes Melo'yu defansif bir libero olduğunu söylüyor ama öyle değildi. Kendisi bizi çok iyi şeklide ileri çıkartıyordu. hem topla dikine gidebiliyor hem de gerek uzun dikine paslar gerekse kısa dikine pasları çoğu zaman bunlar ara topu gibi oluyordu. Zaten Melo'nun defansını anlatmıyorum biliyorsunuz.
İşte video sadece Melo'yu izlemeye çalışın hem toplu hem topsuz oyunda.

http://tr.beinsports.com/lig/spor-t...3-2014/19/galatasaray-6-0-bursaspor-mac-ozeti

Bu sadece bir maç bunu gibi çok örnek var ama şimdi bulmak çok zor.
Hep söylüyorum yıllarca Hagi aradık bulamadık veya bulduk Wesley.
Bakalım şimdi kaç yıl Melo arayacağız.
İleriye veya geriye çok çok iyi adamlar alsak dahi orta ikilimiz defansdan top alıp dikine oynamadığı sürece yapılan tüm transferler boş çıkacak.
O orta ikili mutlaka çok iyi olması lazım.

Hep soylerim, iyi onlibero sampiyonluk getirir, kotusu de rezil eder
Cok dogru yazmissin renktas

Mathias Olivera'nın Galatasaray'a transferi, babası ile menajeri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle iptal oldu ve Uruguay'a döndü. (Urugol)

haber dogru.transfer bitmiş.

ERAEgA.gif

İyi Nöbetler :-)

Feghouli bitmiş. H.O.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.

Son düzenleme:
Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan, Cenk Ergün'le görüşerek Sinan'ın Benfica'dan başka bir kulübe gitmek istemediğini iletti. (Hürriyet)
Başka isteği varmıymış bacımın? Herşey para değil arkadaş o bonservisi almam süresi boyunca u17 kez oynatırım ki çocuklara, yeteneğin karakter olmadığı sürece bir işe yaramadığını görsünler. Ulan senin karakterini ben, Semih sırftaraftar istemiyor diye gitti ve klübüm para kazanmadan gelmem deri. Adammmısın ulan sen! Bunun getirdiği 3-4 milyon Euro'nun içine tükiriyim. Sırf emsal olsun diye bunun futbol hayatını bitirmek lazım.

strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
kuş

Zaten çok iyi isimler alınsa bile seninde dediğin gibi uyum süreçi meselesi var. 2ay süre bilir ama ayvayı yersek uyum hiç gerçekleşmeyecek şekilde ilerler sezon boyunca. Öyle şunu bunu almak ile bitmiyor maalesef işimiz. Burada da teknik heyetin önemi ortaya çıkıyor ki tudor ve ekibi kapalı kutu benim gözümde bu konuda. Kendileri bile bilmiyordur net olarak bunun üstünden gelebileceğini çünkü hiç bu tür terçübeleri olmadı ki böyle çaplı yapılandırmada. Büyük kumar resmen.
Gördüğüm en doğru yorumlardan bir tanesi. Ama güvenmek lazım ya artık bu saatten sonra yarım kalmış inşaatı başka mimara bırakmak doğru olmaz. Kaldıki koşan dinamik basan takım istiyor. Adam forvetin bile basmasını istiyor günümüz futbolunda sistem bu zaten. Oyuncu tercihleri hoşuma gidiyor, sistem yine öyle. Liderlik oyuncuları inandırmak motivasyon işte onlar soru işareti. Şu transferler tamamlansa bir kaç maç güzel oyunla rüzgarı arkamıza alsak, taraftarla takım bütünleşse, içimdeki umut bu, ne kadarı gerçekleşir? Orasını Allah bilir. Ama futbol eğlence yani hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok. UEFA kupasını aldığımız sene CL şampiyonu Madrid'i yenip kupayı almadık mı? Büyük takımlar da yenilecek ki, diğer takımlara da gurur duyacağı torunlarına anlatabileceği anıları olsun. Bizim için yıkıcı oldu orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt