Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harikulade bir tespitIsmi tamamen kücük yazilmis üyeler cogunlukla bir degisik oluyor nedense.
Hakan, Hollanda ligini takip ediyor musun? Sam Larsson nasıl oyuncu?
Kesinlikle öyle, şimdi elden çıkarmak için uğraşıyoruz, kanser oluyoruz , ne verdiğin paraya değiyor ne de verim alıyorsun sampiyon oluyorsun. Başarı için kalite lazım, bu da kaliteli futbolcular ile olur. Kalite de = paradır cogu zamaniyi futbolcuya verilen para beni rahatsız etmez. fernando ve feghuli çok kaliteli oyuncular, yetrki alsınlar bunları. fernando yerine donk ve tolgayı aldığımızı düşünelim aşağı yukarı aynı paraya geliyor. hangisi mantıklı. keşke o zamanda böyle düşünebilseydik. şimdi bu çöplerle uğraşmıyor olurduk.
sonunda doğru yolu buldular Sabri+Cavanda 2.2 alacağına Mariano alsın.......
Selçuk 3 alacağına Fernando alsın....Tolga+Donk 3.5 alıyor.....vasat oyunculara korkunç paralar ödeyeceğine iyi oyunculara öde ülkede piyasa bu zaten Skrtel-Kjaer ikilisi 8m net maaş alıyor
Bizim takımın en büyük eksiği topu ileriye taşıyacak orta sahalarımızın olmaması. Mücadele falan bunlar hep ikinci planda kalıyor.
Savunma zafiyetini en büyük nedeni de ortasahaya düşen kafa toplarına stoper oyuncularımızın çıkması.
Savunma 4'lüsü bozulduğundan rakipler çok kolay şeklide 2ye 1lerle kalemize iniyor. Orada o toplara defansif ortasahanın çıkması lazım.
Geçen seneden beri tribündeyim her maça gittim. Melo'dan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı.
Ortasahaya düşen tüm sahipsiz topları rakipler topluyor. Biz ise hep kovalıyoruz savunma anlamında.
Bireysel yetenekler dışında organize şeklide topu çeviremeyip kaleye gidemiyoruz.
Şimdi bir video var Melo varken ki bir maç. Herkes Melo'yu defansif bir libero olduğunu söylüyor ama öyle değildi. Kendisi bizi çok iyi şeklide ileri çıkartıyordu. hem topla dikine gidebiliyor hem de gerek uzun dikine paslar gerekse kısa dikine pasları çoğu zaman bunlar ara topu gibi oluyordu. Zaten Melo'nun defansını anlatmıyorum biliyorsunuz.
İşte video sadece Melo'yu izlemeye çalışın hem toplu hem topsuz oyunda.
http://tr.beinsports.com/lig/spor-t...3-2014/19/galatasaray-6-0-bursaspor-mac-ozeti
Bu sadece bir maç bunu gibi çok örnek var ama şimdi bulmak çok zor.
Hep söylüyorum yıllarca Hagi aradık bulamadık veya bulduk Wesley.
Bakalım şimdi kaç yıl Melo arayacağız.
İleriye veya geriye çok çok iyi adamlar alsak dahi orta ikilimiz defansdan top alıp dikine oynamadığı sürece yapılan tüm transferler boş çıkacak.
O orta ikili mutlaka çok iyi olması lazım.
Aysal döneminden sonra ilk defa transfer hamlelerini beğeniyorum.
İyi futbol iyi oyuncular ile oynanır.
Denayer
Strinic/Costa
Fernando
Feghouli
Volkan Şen
Mert Günok
Olmak üzere 6 oyuncu takıma katılacak muhtemelen
Ve kadro:
Muslera
Mariano Maicon Denayer Strinic
Feghouli Fernando Selçuk Volkan
Belhanda
Gomis
Yedekler:
Mert Günok
Serdar
Ahmet
Linnes
Tolga
Yasin
Gary
Eren
Olacak gibi
Selcuk hala bu takimda, onun yerine kimse para almiyor yalniz.
TamamArtık bu transfer mevzuunun benim açımdan bir anlamı kalmadı. Amacı Türk olmayan takımları yenmek üzere kurulmuş bu takım Edirne ötesinde beş para etmez köy takımlarına bile madara oluyorsa, bu saatten sonra ligi 90 puanla şampiyon tamamlasa ne önemi var ki? Höstresund rezilliğinden sonra sezon benim için bitmiştir. Size hayırlı nöbetler