Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernanda mükemmel transfer isterlerse 15 versinler..
Yeter artık ortasahan olmazsa maç kazanamıyorsun işte..
İmbula'ya verceğin parayla git Ben Arfa'yı ikna et abi..

Stoper Brezilyalı
sağ bek Brezilyalı
Ön liberon Brezilyalı bu takım kimyası için önemli yakın oynayacaklar birbirlerine..

Fernando için iyi transfer diyenler selcuğun yanına alınıyor unutmayın

Bu Ateş üfleyerek sönmez

pardonda city gibi takımın 11 oyuncusu sayılabilecek bir adamı epl den kaca alacagınızı düsünüyorsunuz ?

götü boklu alperlere azanlara 7 milyon veriliyor tarık gibilere 5 milyon veriliyor bu memlekette

fernanda geliyormu siz ona sükredin

Çöp ligine çöp oyuncular serdar 4m tarık 5 e gelmiş, city den fernando kaça gelicek acaba? Uefa yok CL yok ilk 5 e zor giriyorsun Bazıları bişeyleri yazarken komik oluyor vala ..

Fermando 10 milyon etmicekse kim edecek de biz on milyon verirsek sıkıntı. 40trilyon 40 trilyon dağıtırsak ve geri dönüşü olmayan paralar yaş nedeniyle ve allah korusun başarı olmazsa o zaman halimiz harap

Fernando ve Feghouli gelirse maliyetinden ötürü yakınmak yerine herkes bütçesine göre Dursun'a rağmen GS Store'lardan alışveriş yapsın beyler.

Son maçtan sonra Selçuk denilen kaptan bozuntusunun devrini taraftarın bitireceğini gördük.Yıllardır Selçuk'un yanına adam diye diye dibe vurduk.O işi geçecekler.2 orta saha transferi yapılmalıdır.Yoksa Selçuk ve taraftar arasında çok kötü olaylar yaşanır.

o Sneijder i karıştırmıcaktın işte ayvayı yedin ben sana söliyim :atess::asd22:

Sneijderin duruşu tartişılmaz tabiki Ama herseyin bir sonu vardir dostum. Mesela selcugun da son kullanis tarihi bir senedir geçtigi gibi. Belhanda karari yanlis o konuda herkeze hak veriyorum

Muslera-Mariano-Maicon-Denayer-XXX-Fernando-Imbula-Feghouli-XXX-Belhanda-Gomis

Mert-Serdar-Linnes(?)-Tolga-Selçuk-Yasin-Eren

Kolarov 5'e gidiyor Fernandoya direkt 10 fazla duruyor bonuslarla falansa bide Denayer dahilse iyi sayılır

Geçti o iş bir kere Belhanda'ya 9 verdiysen artık paşa paşa vereceksin 10 m Fernando'ya. Demek ki bu paralara Lemina veya Imbula olmuyor tek olan bu yapacak bir şey yok.

Bence en kritik 3 transfer sırasıyla Feghouli, Fernando ve Denayer. Fernandonun yanına tabi box to box lazım, ama bu bir başlangıç olsun.

Piyasa inanılmaz uçmuş durumda. Morata için bile 80 milyon Euro para ödeniyor bu sektörde. Fernando başarı bonuslarıyla beraber 9'a gelirse yadırgamam şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt